reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka

reklama
HappyBabyMama piekne spodnie[emoji4]
Ja tez bede kupowac w Smyku, choc glownie zaoparzenie w H&M zrobie bo mam tam.znizke pracownicza i najbardziej mi sie oplaca[emoji4]
Julia a mozna sie do ciebie ladnie usmiechnac i kupilabys mi cos ewentualnie? Z wysylka oczywiscie. I zaplace z gory. Nie mowie ze teraz ale chcialam troche bodow i pizamek z hm a zawsze cos taniej by bylo....

Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom

Mozemy pomyslec nad Tym;) ja mam znizki ok 25%
Super by bylo. Ja wyprawke bede kompletowac jak poznam plec czyli najwczesniej w pazdzierniku. Jak cos to bede miec cie na uwadze. Dziekuje ci bardzo. Ja w pl mialam kolezanke ktora pracowala w hm i tylko tam praktycznie synka ubieralam. Teraz w uk ciuszki nadal kocham ale niestety drogo one wychodza. A body i pizamki maja jedyne w swoim rodzaju. Uwielbiam je

Katem no ja pracuje w H&M;)
Raz do roku tez mamy wyprzedaze na magazynie i ciuszki kurtki, buty po pare zlotych! Idzie sie obłowic[emoji4]

Teraz czekam na kupon rabatowy plus moja znizka wtedy kupie dla malenstwa i zawsze na cala zime mloda zaopatrze w ciuszki;) tak zawsze robie.

A masz mozliwosc na tej wyprzedazy foty na szybko wyslac? Chetnie bym skorzystala. Ja generalnie tez kupuje na wyprzedazach. W uk glownie next lubie ale synek jest juz duzy i jak kupuje cos taniego to moment i niszczy. Dlatego inwestuje w lepsze ciuchy

reklama
Super by bylo. Ja wyprawke bede kompletowac jak poznam plec czyli najwczesniej w pazdzierniku. Jak cos to bede miec cie na uwadze. Dziekuje ci bardzo. Ja w pl mialam kolezanke ktora pracowala w hm i tylko tam praktycznie synka ubieralam. Teraz w uk ciuszki nadal kocham ale niestety drogo one wychodza. A body i pizamki maja jedyne w swoim rodzaju. Uwielbiam je

Ja nie wiem jak ty liczysz :D Ale jak dla mnie ciuszki z ASDA albo MATALANa które są tanie jak barszcz i całkiem niezłej jakości (dużo tańsze niż w PL) bardzo mi pasują.
Patrzyłam w NEXT ale są drogie i jakieś takie... nijakie dla niemowlaków chociaż takie odświętne niektóre są piękne o_O.
No i nie zapominajmy o Primarku :D Otwiera się właśnie u nas w mieście za dwa tygodnie. Ciuszki może nie najlepszej jakości ale tanie i na kilka miesięcy spokojnie wystarczą :p

Do góry