reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka

reklama
@HappyBabyMama brzuszek już pomału widać ale jak ktoś nie wie żebjestem w ciąży to może sobie pomyśleć że poprostu dużo zjadłam :p ruchy czuję od kilku dni :) ale spokojnie bo to Twoja pierwsza ciąża więc ruchy możesz poczuć dopiero ok 20 tyg. Na prawdę nie masz się czym martwić :)

Dziewczyny a ja wam polecam butelki dr browns- mojej małej z dnia na dzień kolki przeszły dzięki tej butelce, jeszcze ich wtedy w pl nie było i z usa sprowadzałam ale było warto

Nessi, HappyBabyMama, Truskaweczka ja mam 14t5d wiec jestem blisko was. Brzucha nie mam za bardzo i ruchow tez nie czuje....
Co do butelek to zdecydowanie najlepszy dr brown. Syn mial kolki ogromne a jak zmienilismy butelki na tw to o polowe lepiej i szybko przeszly. Teraz napewno kupie takie odrazu. Myslalam jeszcze nad tommee tippee bo sa tansze ale chyba nie bede ryzykowac

Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja tez dziewczyny blisko Was z tygodniami ;) w poniedziałek kończę 15 tydzień :) tez nie czuje jeszcze ruchów ale spokojnie na to czekam [emoji7]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

dziewczyny jak tak Was czytam, to ja chyba jeszcze daleko w polu jestem... Jak dobrze, że tu jesteście, tyle się można od Was dowiedzieć :) I już się boję, bo lista wydatków mi przez Was rośnie :) W życiu nie myślałam że będe chciała rogala do spania kupować, a jak tak Was czytam, to terz tylko chyba Matherhood wchodzi w grę, lepisj zapłacić troszkę więcej i mieć sprawdzony produkt, niż jakąś nędzną podróbę, która po miesiącu będzie wyglądała jak wymiętolony kilkuletni produkt. Butelki tez chyba kupię takie, jak polecacie. Dzięuję Wam bardzo!

askl, u nas nie można używać swoich ubranek ;) pampersy też dają

U nas sprawdziły się butelki Avent i Lovi, ale syn był na piersi, więc butelki sporadycznie. Nie wierzę że niektóre butelki powodują kolki, dzieci cycowe też mają kolki przecież :)

reklama
Z butelkami to nie ma co szaleć. Jeśli chcesz kp to kup na początek jedną. Ja tak kupiłam i nawet jedna się nie przydała przez pierwsze 4mce. Niestety lakatator był nie dla mnie, ale nie miałam z tym problemu.
Zainwestowałam te pieniądze w poduchę do karmienia i to był hit.

Do góry