reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka

Gato jaki kupilas w H&M? Widzisz ja myslalam ze niebedzie juz tego modelu w sklepie i kupilam uzywany...

Tez planuje te wanienke jedt zgrabna...mialam ja do corki ale uzywalam jej jak byla troszke starsza;) teraz tez mam w planach zakup jej bo tamta mi pekla:/

Oczekujac dokladnie materac rozek i przescueradlo...nie ktorzy kupuja posciel...
Wiesz co ja pamietam z corka ze na takie mini stopki to wszystko mi skopala...kazdy buvik spadal tak wiezgala nozka... skarpeteczki starcza;) sadze ze jak bedzie mialo pare miesiecy nozna pomyslec i sprobowac cos kupic;)

Ja bede miala kolyske na starcie, lozeczko bedzie czekalo az wyrosnie z kolyski

reklama
A co myślicie o takim czymś??
Chciałam przy pierwszym ale jakoś nie zdążyłam zamówić
1476944508-uraypc.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Miałam i używałam.
Pamiętam jak bratowa ręczniki rolowała żeby dziecko spało na boczku. Więc jak znalazłam te wałeczki to kupiłam. I używaliśmy na początku.

oczekująca89 - buciki to im później tym lepiej. Dopóki dziecko nie chodzi, to tylko miękkie bamboszki. Potem na początek polecam Attipasy.

maryqska - dostałam takie coś od koleżanki, ale u nas się nie sprawdziło. Nie miałam potrzeby układania dziecka na boku.

@maryqska Co było ńie tak w rożkach z motherhood, ze Wam się nie sprawdzil? Mi właśnie przyszła paczka z rozkiem, kocykiem ocieplanym z tej firmy, wymacalam i bardzo mi się podoba. Rożek to jak rożek. Ale kocyk cieplutki, a mimo to lekki.
skoro takie są dobre opinie o tej wanenće to ja tez ja kupie. Zamierzam stawiać na stole w kuchni i tam kapac mała, bo najcieplej. wiec stojak mi niepotrzebny.

@iryski my rozek kupilismy w komplecie ze spiworkiem i przybornikiem na lozeczko ale szczerze prawie wcale go nie uzywalismy
Proszę wytłumacz mi jak krowie na granicy to w czym śpi taki maluch? Bo myślałam, ze prześcieradło, na to dzidzia w rożki i ewentualnie kocyk do przykrycia jak zimno. Wiem,ze pytania jak na mój wiek są naiwne,ale nie mam doświadczenia, a chciałabym jak najlepiej. Najpierw myślałam o tych ślicznych, białych komplecikach : poduszeczka,mkolderecxka, baldachim, osłonki i wszystko on.bajery. Ale wyczytałam,ze kołderka i poduszeczka nie są dobre poniżej roku. Potem zachwyciłam się Woombie. Zreszta tu tez Was wypytywałem. Np i w końcu jak kupiłam rożek jako kompromis miedzy jednym a drugim, a teraz czytam, ze Wam tez się nie sprawdził. I zgłupiałam. Poratujcie wyjaśnieniami,

reklama
@julia0903 kupiłam ten sam co Ty tylko wersję biała [emoji4]Te z nowej kolekcji niestety nie mają miejsca na pasy więc też kupiłam używany.
@iryski tak naprawdę to życie zweryfikuje [emoji6]jedne maluchy lubią być opatulone w rożku drugie przykryte lekkim kocykiem. Pozyjecie zobaczycie co Wam najbardziej będzie pasowało.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Do góry