reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka

Gato jaki kupilas w H&M? Widzisz ja myslalam ze niebedzie juz tego modelu w sklepie i kupilam uzywany...

Tez planuje te wanienke jedt zgrabna...mialam ja do corki ale uzywalam jej jak byla troszke starsza;) teraz tez mam w planach zakup jej bo tamta mi pekla:/

Oczekujac dokladnie materac rozek i przescueradlo...nie ktorzy kupuja posciel...
Wiesz co ja pamietam z corka ze na takie mini stopki to wszystko mi skopala...kazdy buvik spadal tak wiezgala nozka... skarpeteczki starcza;) sadze ze jak bedzie mialo pare miesiecy nozna pomyslec i sprobowac cos kupic;)

Ja bede miala kolyske na starcie, lozeczko bedzie czekalo az wyrosnie z kolyski

reklama
A co myślicie o takim czymś??
Chciałam przy pierwszym ale jakoś nie zdążyłam zamówić
1476944508-uraypc.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Miałam i używałam.
Pamiętam jak bratowa ręczniki rolowała żeby dziecko spało na boczku. Więc jak znalazłam te wałeczki to kupiłam. I używaliśmy na początku.

oczekująca89 - buciki to im później tym lepiej. Dopóki dziecko nie chodzi, to tylko miękkie bamboszki. Potem na początek polecam Attipasy.

maryqska - dostałam takie coś od koleżanki, ale u nas się nie sprawdziło. Nie miałam potrzeby układania dziecka na boku.

@maryqska Co było ńie tak w rożkach z motherhood, ze Wam się nie sprawdzil? Mi właśnie przyszła paczka z rozkiem, kocykiem ocieplanym z tej firmy, wymacalam i bardzo mi się podoba. Rożek to jak rożek. Ale kocyk cieplutki, a mimo to lekki.
skoro takie są dobre opinie o tej wanenće to ja tez ja kupie. Zamierzam stawiać na stole w kuchni i tam kapac mała, bo najcieplej. wiec stojak mi niepotrzebny.

@iryski my rozek kupilismy w komplecie ze spiworkiem i przybornikiem na lozeczko ale szczerze prawie wcale go nie uzywalismy
Proszę wytłumacz mi jak krowie na granicy to w czym śpi taki maluch? Bo myślałam, ze prześcieradło, na to dzidzia w rożki i ewentualnie kocyk do przykrycia jak zimno. Wiem,ze pytania jak na mój wiek są naiwne,ale nie mam doświadczenia, a chciałabym jak najlepiej. Najpierw myślałam o tych ślicznych, białych komplecikach : poduszeczka,mkolderecxka, baldachim, osłonki i wszystko on.bajery. Ale wyczytałam,ze kołderka i poduszeczka nie są dobre poniżej roku. Potem zachwyciłam się Woombie. Zreszta tu tez Was wypytywałem. Np i w końcu jak kupiłam rożek jako kompromis miedzy jednym a drugim, a teraz czytam, ze Wam tez się nie sprawdził. I zgłupiałam. Poratujcie wyjaśnieniami,

reklama
@julia0903 kupiłam ten sam co Ty tylko wersję biała [emoji4]Te z nowej kolekcji niestety nie mają miejsca na pasy więc też kupiłam używany.
@iryski tak naprawdę to życie zweryfikuje [emoji6]jedne maluchy lubią być opatulone w rożku drugie przykryte lekkim kocykiem. Pozyjecie zobaczycie co Wam najbardziej będzie pasowało.

Napisane na SM-G925F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
Do góry