olivka85
Fanka BB :)
Ja kupilam pieluchy pampers premium 1 28szt, to taka mala paczuszka akurat do torby do szpitala. W selgrosie 11zl placilam. Mam tez zielone pampersy no i dada. Przy synu zarowno pampers jaki dada byly ok choc pampers troche bardziej chlonne.
Teraz mam z biedry chusteczki dada cotton i sa bardzo fajne. Nie za mokre takie w sam raz. Uzywalismy tez kiedys babydream tez byly fajne. W biedronie mozna trafic te dada cotton 3szt za 9.99 normalnie sa po 5.49.
A ktos sie orientuje? W biedronie sa te chusteczki dada cotton z bobasem na rysunku, ale sa tez chusteczki dada z ptaszkiem tweety i one nie maja dopisane cotton, sa troszke tansze, ale taki okragly znaczek maja na opakowaniu, ze zawieraja bawelne. Czy to to samo tak na prawde oba opakowania chusteczek?
@HappyBabyMama jak masz możliwość pozycz sobie od jakiejs kolezanki laktator
Dzieki tesciowej bede miala oprocz kolderki rowniez spiworek
Teraz mam z biedry chusteczki dada cotton i sa bardzo fajne. Nie za mokre takie w sam raz. Uzywalismy tez kiedys babydream tez byly fajne. W biedronie mozna trafic te dada cotton 3szt za 9.99 normalnie sa po 5.49.
A ktos sie orientuje? W biedronie sa te chusteczki dada cotton z bobasem na rysunku, ale sa tez chusteczki dada z ptaszkiem tweety i one nie maja dopisane cotton, sa troszke tansze, ale taki okragly znaczek maja na opakowaniu, ze zawieraja bawelne. Czy to to samo tak na prawde oba opakowania chusteczek?
@HappyBabyMama jak masz możliwość pozycz sobie od jakiejs kolezanki laktator
Dzieki tesciowej bede miala oprocz kolderki rowniez spiworek
Ostatnia edycja: