reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka

reklama
Kiki ja dzis bylam tam na zakupach z moja mama bo miala ten kupon i mogla ze swoja karta pracownicza polaczyc wiec rachunek wyszedl bez znizek 2800zl!!!
Po znizkach zaplacila 1300 mega roznica, ale w tym zakupy dwoch bratowych byla

Jutro wstawie Wam co zakupilam[emoji4]

Tak, jest ta promocja w HM i na bodziakach tez jest ze 3 w cenie 2. Ja oczywiście poszłam, bo uwielbiam ciuszki z HM ale kupiłam tylko jeden set, bo nie potrafię kupować jak nie znam płci.. Wiec moje skromne łupy
1472153184-whj3w4.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A to moja chusta
To pieluszki
Musze ich jeszcze z 5 dokupic.
I wanienko przewijak

Wreszcie sie zmobilizowalam i cos kupilam, tak to mi sie nie chcialo wziac za to. Ubranek mam sporo po synu, kolezanki mi daja dziewczynskie, boze sam róż one chyba nie uznaja innych kolorow ;) kilka mam nowych akurat do szpitala. Wczoraj nawet wozki z mężem ogladalismy. Byl jeden fajny Tutek grander gondola + stelarz wazyl 12.5kg a reszta wozkow wazy po 14kg, ale i tak bede szukac albo bebetto albo adamex barletta i raczej uzywany.

Ostatnia edycja:
Do góry