reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka

reklama
@julia0903 mam z colorstories, bo zrozumiałam, że pytasz o kocyk marcje
Po praniu jest jeszcze fajnieszy :) nie rozciągnął się, nie wiem czemu o to się bałam :eek: :) Jestem zakochana w tych kocykach, najchętniej wzięłabym jeszcze jakiś pastelowy. Niestety zdjęcie robiłam przed chwilą, i światło nie oddaje ich urody
Zobacz media 718058
Zobacz media 718057
Zobacz media 718056

Ostatnia edycja:
492989-8c05c62b573a5d62915e81abaa75a906.jpg
492990-397cc3ae4e69aa5e9ac06f135c3ea848.jpg
492991-36a2c4ad51a367456feef420de111d6c.jpg

Mam nadzieję, że teraz weszło. Jak wstawiacie zdjęcia? Jest jakiś prosty sposób, żeby załączyć plik bezpośrednio z kompa lub komórki, bez konieczności wstawiania do galerii?

HappyBabyMama kochana ja ten kombinezon kupilam uzywany...wiec niewiem czy znajdziesz go w ich sklepie...

Malwi piekne te kolory;) ten niebieski to chabrowy?
Dobrze widze ze jeden maly drugi duzy?;)

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Tak wyślij plik :) zaraz pod tekstem ktory piszesz jej wyślij plik i szukasz fotki i robisz wklej

dzięki !! :) jakie to proste :) a ja się tak męczyłam :)

@julia0903 tak chabrowy, w rozmiarówce colorstories to są średni i mały. Chciałam jeden trochę większy, żeby na dłużej wystarczył, ale potem uznałam, że jest tak fajny, że chcę też mniejszy do wózka :)

reklama
Do góry