reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka

1479335269-pna2pp.jpeg

Jest moja przesyłka z napiki.pl:) wszystko milusie i mięciutkie, wiec jestem mega zadowolona:)

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Marcje a ten niebieski kocyk to jaki model i firma?

reklama
Marcje śliczne rzeczy ci przyszły. Mam tez taki sam ten biały kocyk ale to strasznie cieniutkie jest. Szukam teraz czegoś grubego dużego ciepłego i porządnego i nie moge znaleść bo w sklepach albo made in china albo brzydkie albo sztuczne :/
Na pewno nieco brzydszy wizualnie, ale za to spełnia Twoje pozostałe wymagania, tj.cieply, z naturalnych materiałów i szyty w Polsce jest ten
Link do: Motherhood, Classics, Kocyk dwustronny welurowy z ociepliną, szary, 90x100 cm
Możesz na żywo bodajże w Smyku obejrzeć.

HappyBabyMama przepiekna czapka!!!
Zobacze czy na online beda to zamowie;) jaki rozmiar masz?
Piekne sowy[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

ja mam rozmiar 62/68 niestety wiec raczej na wiosne czapka sie przyda bo mniejszych rozmiarów nie było a kosztowała tylko 22 zł więc żal było nie wziąść :)

reklama
Oczywiscie!!! Bylam dzis na chwile w H&M ale dla corki kupilam pare rzeczy do malego nawet niezagladalam...powiem Tobie ze moze zalozy te 62 jeszcze zima? Zalezy jaka glowke bedzie mial;)
Moja corka zawsze czapke miala wieksza kupowana;)

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Do góry