reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

co myslicie o pasie sciskajacym brzuszek o porodzie. Gdzies czytalam ze noszenie takiego pasa nie ma sensu bo dziala on tylko wtedy kiedy ma sie go na sobie. Moja mama mi  wspomniala ze za jej czasow sie nosilo.

reklama
kaśka76 pisze:
Iwosz: nie wiem skąd jesteś, ale te ciuszki, które ten gościu ma są w sklepach JUTA. ceny wahają się od 6 do 10 zł. to są ciuszki firmy marcinkowski
Aktualnie mieszkam w Warszawie - ale nie widziałam tu ciuszków tej firmy. Z tym że nie byłam też w zbyt wielu sklepach. A orientujesz się czy w Warszawie są te sklepy?

Dziewczyny mam pilne pytanie, bo dzisiaj kupujemy łóżeczko (w internecie), ale nie wiemy jaki materac. Przypuszczam, że ani gąbkowy ani piankowy nie są zbyt dobre, co ?

Ja kupiłam paczkę ciuszków używanych na allegro, za 150 zł ponad 40 ubranek. Jak przyszły byłam średnio zadowolona - ale teraz część na próbę wyprałam (te bieliźniane) i poprasowałam - i o dziwo wyglądają świetnie - zupełnie inne rzeczy!
Dostałam też 2 kmpleciki dla noworodka od teściów, są ładne - ale to nie jest 100% bawełny :( - to welurek czy coś, z wierzchu milutkie ale od spodu takie sobie - chyba na gołe ciało to niezbyt przyjemne - no nie wiem teściowa mogła "pomacać" i wyobrazić sobie czy chciałaby sama taki materiał nosić ...
Wybieramy się też na koniec lutego do kuzyna i może nam coś skapnie po ich małym ;)
No i w tej sytuacji stwierdziłam, że chyba żadnych ciuszków nie będę już kupować - najwyżej w marcu uzupełnię braki ....
szkoda - powybierałabym sobie, ale chyba nie ma co szaleć

mokkate ja spioszki i ten kaftanik kupilam u mnie w miescie w sklepie za spioszki 8zl,za kaftanik 9.

ivka rozek swietny ja tez szukalam takiego ale znalezc nie moglam-kuzynka mi jakis kupi bo sie zaoferowala to juz nie szukalam,bardzo mi sie podoba

no i jaka posciel kupujecie do lozeczka ta 135x100 czy ta 120x90??????????????????/jakos mnie to meczy

a taki reczniczek z kapturem kupie 1 i tez mi sie takie liche wydawaja,szukalam lepszych ale nie widzialam nigdzie tylko takie czyli niezaciekawe

mi tez taki kobitka w sklepie polecala pianka-kokos,na kokosie do ok 6 miesiaca a potem na tym drugim,sa jeszcze gryczano jakies tam i tez polecane

ja słyszałam negatywne opinie na temat pasa - bo mięsnie porzestają pracować i śicaga je tylko zewnętrzna siła - kiedyś noisło się po cc - aby nie dodtać przepukliny.

reklama
Do góry