reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

osinka pisze:
koga pisze:
matko!!!! mój mąż już zaczął to "śpiewać" - to znaczy powtarzać wyrazy: mama i inne ::)

;D mój jeszcze tak nie szaleje ;) na razie kompletuje sprzęt foto, ma pretekst-cwaniak ;) wszystko dla córeczki hihihihi
on po prostu sprawdzał co się ściągnęło ;)
a na sprzęt foto to u nas bardziej ja naciskam - mamy okazję kupić od znajomych niezłego Nikona lustrzankę - ale mamy wątpliwości czy nie lepiej jednak cyfrowy - bo nie ma ograniczeń ilościowych i można pstrykać rówżne ujęcia w różnych czasach metodą prób i błędów
z własnego doświadczenia co byś radziła Osinka?

reklama
koga, wydaje mi się, że lustrzanka jednak jest najlepsza!
mój Krzyś ma już trzecią - jest wierny olympusowi, jest bardzo zadowolony, najważniejsze, to dobre obiektywy, nie wiem jakie ma nikon, czy są dobre, czy mają dobrą optykę i czy są jasne, zapytam Krzysia, choć on kocha olympusy ;)
z tego co wiem, i nikony i olympusy sa bardzo dobrymi aparatami, lustrzanki canona wypadają przy nich blado - nawet dla mnie, co nie znam się bardzo dobrze...

Jeśli to super okazja i aparat jest w dobrym stanie i cena dobra - bierzcie, pewnie ludziska sprzadaja komplet - aparat, obiektyw, karta do aparatu? przetestujcie czy wszystko ok

ja mam canona cyfrowego i powoli zaczyna mnie ten aparat wkurzać, mam cyfrowy wizjer, ostatnio zrobiłam kilka zdjęć aparatem Krzysia i strasznie mi się spodobał ;)

nigdy nie wrócę do aparatzwykłej lustrzanki, dostawałam furii jak mi knocili kolory w laboratorium na zdjęciach itp., teraz mam nad wszystkim kontrolę, od razu widze efekty moich wypocin i mogę w każdej chwili zrobić nast. zdjęcie ;)

Koga -ja w tej chwili używam Nikona lustrzanki (zwykłej, nie cyfrowej) - to dobry aparat, z wieloma możliwościami. Minusem jest jednak to, że aby poznać efekty trzeba czekać i ilość zdjęć jest ograniczona - i tu pojawia się wyższość cyfrówek nad lustrzankami. Nie znam się za dobrze na aparatach, ale porównując zdjęcia z "małpy" do tych z Nikona...Hm...nie wiem czy jest co porównywać ;D Różnica jest spora (na korzyść Nikona)
Wywołuję zdjęcia w ProfiLabie - jest sporo drożej, ale kolory są świetne.

reklama
kati, ja też zazdroszczę.. marzy mi sie cyfrowa liustrzanka...

tym razem dostałm komplet garnków... błyszcza się jak lustro ;D

Do góry