reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WYPRAWKA :)

osinka pisze:
koga pisze:
matko!!!! mój mąż już zaczął to "śpiewać" - to znaczy powtarzać wyrazy: mama i inne ::)

;D mój jeszcze tak nie szaleje ;) na razie kompletuje sprzęt foto, ma pretekst-cwaniak ;) wszystko dla córeczki hihihihi
on po prostu sprawdzał co się ściągnęło ;)
a na sprzęt foto to u nas bardziej ja naciskam - mamy okazję kupić od znajomych niezłego Nikona lustrzankę - ale mamy wątpliwości czy nie lepiej jednak cyfrowy - bo nie ma ograniczeń ilościowych i można pstrykać rówżne ujęcia w różnych czasach metodą prób i błędów
z własnego doświadczenia co byś radziła Osinka?

reklama
koga, wydaje mi się, że lustrzanka jednak jest najlepsza!
mój Krzyś ma już trzecią - jest wierny olympusowi, jest bardzo zadowolony, najważniejsze, to dobre obiektywy, nie wiem jakie ma nikon, czy są dobre, czy mają dobrą optykę i czy są jasne, zapytam Krzysia, choć on kocha olympusy ;)
z tego co wiem, i nikony i olympusy sa bardzo dobrymi aparatami, lustrzanki canona wypadają przy nich blado - nawet dla mnie, co nie znam się bardzo dobrze...

Jeśli to super okazja i aparat jest w dobrym stanie i cena dobra - bierzcie, pewnie ludziska sprzadaja komplet - aparat, obiektyw, karta do aparatu? przetestujcie czy wszystko ok

ja mam canona cyfrowego i powoli zaczyna mnie ten aparat wkurzać, mam cyfrowy wizjer, ostatnio zrobiłam kilka zdjęć aparatem Krzysia i strasznie mi się spodobał ;)

nigdy nie wrócę do aparatzwykłej lustrzanki, dostawałam furii jak mi knocili kolory w laboratorium na zdjęciach itp., teraz mam nad wszystkim kontrolę, od razu widze efekty moich wypocin i mogę w każdej chwili zrobić nast. zdjęcie ;)

Koga -ja w tej chwili używam Nikona lustrzanki (zwykłej, nie cyfrowej) - to dobry aparat, z wieloma możliwościami. Minusem jest jednak to, że aby poznać efekty trzeba czekać i ilość zdjęć jest ograniczona - i tu pojawia się wyższość cyfrówek nad lustrzankami. Nie znam się za dobrze na aparatach, ale porównując zdjęcia z "małpy" do tych z Nikona...Hm...nie wiem czy jest co porównywać ;D Różnica jest spora (na korzyść Nikona)
Wywołuję zdjęcia w ProfiLabie - jest sporo drożej, ale kolory są świetne.

reklama
kati, ja też zazdroszczę.. marzy mi sie cyfrowa liustrzanka...

tym razem dostałm komplet garnków... błyszcza się jak lustro ;D

Do góry