reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WYPRAWKA :)

no i wlasnie juz teraz nie wiem czy w to wierzyc czy nie. wg ginki termin jest na marzec a wg tych obliczen na luty. to co nastawiac sie ze to w lutym urodze??

reklama
no raczej te zdecydowane, takie gdzie nie ma sie watpliwosci ze to wlasnie dzidzius rozrabia ;)
a skoro to jest watek wyprawka to zalacze zdjecie czapuni ktora ostatnio dostalam w prezencie :)

rozumiem, muszę poszperać i poszukać tu na forum ,kiedy to się zaczęło?? wydaje mi się, że od zawsze je czuję ;D

wiesz kingus ja tez mam takie wrazenie, ale pamietam jak nie moglam sie juz tych kopniaczkow doczekac, bylamciekawa jak to jest czuc takie malenkie cos w srodku (bo nieiwadomo czy to lokiec czy pieta) :)

magdalenaB,
moja ginka powiedziała, że mimo iż termin wg USG (i wyliczany wg ostatniej miesiaczki) to u mnie 5 marzec  i tak trzeba się nastawiać, że mogę urodzić w ciągu 2  tygodni przed i 2 tygodni po tym terminie, więc nie biorąc tego terminu z ruchów, to i tak trzeba być już wcześniej przygotowaną. :)

magdalenaB pisze:
wiesz kingus ja tez mam takie wrazenie, ale pamietam jak nie moglam sie juz tych kopniaczkow doczekac, bylamciekawa jak to jest czuc takie malenkie cos w srodku (bo nieiwadomo czy to lokiec czy pieta) :)

ciekawe, jak sie przyzwyczaimy po porodzie do tego, że nikt nas od środka nie kopie ??? ;)

ja jeszcze nie słyszałam, żeby komuś brzusia brakowało... :)

jest na to rada: trzeba zadziałać i bedzie następny... :D

reklama
no wlasnie tez nad tym sie ostatnio zastanawialam, kto mnie bedzie rano w brzuszek kopal kiedy zadzwoni budzik? (tak mialam dzisiaj rano-dzidzia zareagowala na budzik, slyszy wiec juz calkiem dobrze) :)
ivon: o tych 2 tyg. rozbierznosci wiedzialam, tylko ze wyliczajac z tych ruchow (jesli to prawda) wyszloby 4 tyg. wczesniej wiec to nie malo

Do góry