reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

my wybieramy się na Chorwacje tak więc jazda będzie długa ale myśle, że wszyscy przeżyjemy :)
póki co Maks lubi jazde samochodem a w foteliku momentalnie zasypia no ale wybieramy się w drugiej połowie września i  bedzie już większy.Trzeba po prostu robić przerwy i w miare możliwości większośc trasy chyba lepiej przebyć nocą, kiedy dzieci spoojnie śpią

reklama
a chodzik mam, bo dostał mi sie w spadku

Ola korzystała z niego przez jakiś miesiąc ale nie non stop tylko na jakieś pół godziny dziennie jako urozmaicenie i niewydaje mi się, żebyj ej to zaszkodziło

oczywiście na dłuższą mete nie popieram i napewno nie kupowałabym

Teraz mam dla Maksa takie kółko pożyczone od kuzynki, coś jak chodzik tylko stojące w miejscu :)

mk wszyscy marudzili jak ona siedzi w tym foteliku za wysoko za mocno zgiete plecki niewygodnie jej tylko nikt nie rozumie ze to sa foteliki specjalnie dla niemowląt i gdyby bylo jej nie wygodnie pewnie dała by o tym znac ;D
jak ortopeda magdaleny powiedzial specjalnie wyprofilowane

Dzięki dziewczyny za opinie! :) Mimo, że Filip przeważnie w aucie śpi, to chyba jednak pojedziemy na noc, żeby mieć pewność, że będzie spał ;D A poza tym ja lubię i wolę prowadzić w nocy :) Ach, już się nie mogę doczekać, bo samochód to moja druga skóra :) Tylko Marcin zły, że będzie z Filipem jak pasażer ;D

Wspominalam Wam wczesniej o tym jak kupilam Huggisy 2 ktore okazaly sie duzo mniejsze niz Pampersy 2. Napisalam e-maila do serwisu klienta Huggisow ze jestem niezadowolona bo pieluchy okazaly sie za male podczas gdy ten sam rozmiar pampersa jest ok. Dzis przyslali mi do domu list z przeprosinami ;D, kupon wartosci $18 na dowolnie wybrana  mega paczke Huggisow i jeszcze kilka drobnych kuponow po $3 i po $1 na rozne dzidziusiowe produkty tej firmy.

Kasiula, ja bym na to nie liczyła ::) U nas to cię pewnie opieprzą, że po co kupiłaś produkt, który ci nie odpowiada ;D

reklama
No właśnie, Pytia.
KatiNJ, takie sytuacje sprawiają, żechciałabym kawalek stanów przenieść do Polski. I tu nawet nie chodzi o te kupony (co jest bardzo miłe i przydatne :)) ale o sam fakt, jak traktuje się Klienta, tam przezd duże "K" u nas niestety przez bardzo malutkie.

Do góry