reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

no właśnie - jak to jest z tymi bólami jak na @? Mnie pobolewa tak od czasu do czasu i nawet bolało jak miałam ktg, ale żaden skurcz sie nie zapisał. Więc troche zgłupiałam powiem szczerze i nie wiem co one oznaczają - oświećcie mnie proszę!! 8)

reklama
dog9rq.gif

hej!
odnośnie kombinezonu, to mam dwa ::)
jeden taki "misiowy" - biały, na kapturku ma uszka, jesli ubiorę w niego Agatę, naprawdę będzie wyglądała jak mały niedźwiadek ;) kupiłam go na allegro za grosze, 12zł, jest w super stanie

drugi dostałam od koleżanki, to gruby welurowy z wierzchu kombinezon, w środku ocieplany - wszystko zależy od pogody, nie wiem który będzie mi potrzebny, na wszelki wypadek spakowałam dwa do szpitala ;)

spakowałam też dwa zestawy ciuszków, bo nie mogłam się zdecydować w czym Agata będzie ładniej wyglądała ;) Krzyś stwierdził, że może mi przywieźć do szpitala zawartość calej komody :D

Ja znalazłam sposób na swoją bezsenność. Mąż już się śmieje, że nie sypiamy ze sobą, bo idę do innego pokoju, włączam TV i jakimś cudem tam, w samotności szybko zasypiam ;)

reklama
No to pochwalę się!!! Mama zadzwoniła do mnie z pytaniem: kiedy będziemy w jej okolicach w hurtowni po pościel, którą zamówiliśmy. Powiedziałam DZIŚ. Mama na to: to przyjedźcie najpierw do mnie... Pojechaliśmy i czekała tam na nas kołyska!!! Oczywiście trochę inna, niż sobie wyobrażaliśmy, bo posłuży chyba krótko i nie można z niej jednak zrobić łóżeczka, ale jest boska!!!

oczywiście jest bez materaca. Rafał wpadł na pomysł, żeby kupić w sklepie z artykułami tapicerskimi jakąś twardszą piankę i wyciąć tyle, ile potrzeba. Mądry chłopak!!!

Koga! Może Wy wykorzystacie ten pomysł. Po co bulić forsę na zrobienie specjalnego materaca, jak i tak niz z nim potem nie zrobicie. Pomyśl o tym

potem pojechaliśmy odebrać pościel i rożek żyrafkowy, zrobiliśmy zakupy spożywcze i jest extra!!

Acha. Kupiłam dziś dwie koszule do karmienia (25 za sztukę, byłam w szoku, bo wszędzie kosztują one po 38-39 zł!!!), czopki glicerynowe, a w aptece, w której byliśmy nie było tych super chłonnych podkładów poporodowych, więc jeszcze ich nie mam :mad:

Do góry