reklama
magdalenaB
marcowa mama 06'
ja tez juz torbe mam naszykowana od jakiegos czasu a dla maluszka rzeczy zeby odebrac go ze szpitala tez dzis dokonczylam szykowac. tatusiek poinstruowany i gotowy.. i czekamy! ciekawe ile tak poczekamy??
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Moja też już czeka, ale niestey niekompletna - brakuje mi tej seksownej bielizny ;D "Delikatnych" majteczek poporodowych i "przewiewnego" staniczka do karmienia ;D
K
KingaP
Gość
to akurat mam, brakuje mi koszuli do karmienia.
powiedzcie, ile pampersów pakować do torby?
Aaaaaaa! Wiadomość dnia: Kołyska-łóżeczko dla Karoli jest podobno piękna, gotowa i przyjedzie do Szczecina w przyszłym tygodniu. Będziemy już mogli dokupić materacyk, przewijak... Jutro będę chyba kończyć przybornik. Jestem szczęśliwa
powiedzcie, ile pampersów pakować do torby?
Aaaaaaa! Wiadomość dnia: Kołyska-łóżeczko dla Karoli jest podobno piękna, gotowa i przyjedzie do Szczecina w przyszłym tygodniu. Będziemy już mogli dokupić materacyk, przewijak... Jutro będę chyba kończyć przybornik. Jestem szczęśliwa
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Jejku, tej kołyski to autentycznie Ci zazdroszczę... :-) Taka w góralskim stylu będzie na pewno przepiękna!!! Ale pokażesz fotkę, jak już do Was dojedzie? :-)
katiNJ
Fanka BB :)
Nie wiem jak u innych mamus ale u nas zupelnie nie sprawdzily sie body, byc moze dlatego ze moj synus jest taki malutki. Dekold ma do pol piersi, cale ramionka na wierzchu.Maz pojechal wlasnie z moja mam po koszulki zapinane jak kimonko bo tylko w trakich maly nie jest goly. Oprocz tego nozki koncza mu sie na wysokosci kolan pajacykow na 56 z pajacykow zpinanych na guziki to nozki wylaza przez dziurki miedzy zatrzaskami. Lepsze sa te na suwak. na razie prawie zupelnie nie mam w co malego ubrac a tak wszyscy przestrzaegali mnie zeby nie kupowac najmniejszych rozmiarow. Na szczscie wszystko mozna dokupic. Z czapkami to juz osobna historia, na szcscie dostalismy 2 czapeczi w szpitalu i pasuja.
K
KingaP
Gość
kati! spokojnie, malutki dorośnie do body i będziesz na pewno zadowolona
A co do kołyski, to jak tylko będę miałą możliwość, to się pochwalę. Mam nadzieję, że będzie mi się podobała
A co do kołyski, to jak tylko będę miałą możliwość, to się pochwalę. Mam nadzieję, że będzie mi się podobała
catherinka
Marzec'06 i Lipiec'09
Mam pytanko co do koszul do karmienia - wiem, że wiele z Was zamawiało na allegro. Ja również i jedną już mam - tą z rozcięciami, ale zastanawiam się nad jeszcze jedną, tylko nie z rozcięciami tylko rozpinaną i zastanawiam się czy może któraś jej nie zakupiła - jeśli tak to czy mogłybyście dać znać czy jest wygodna?
Chodzi mi o ten typ:
http://www.allegro.pl/item87992058_vienetta_secret_dla_karmiacej_rozpinane_koszulki_m.html
Chodzi mi o ten typ:
http://www.allegro.pl/item87992058_vienetta_secret_dla_karmiacej_rozpinane_koszulki_m.html
reklama
Podziel się: