reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

pytia pisze:
Osinka, wygląda nieźle, ale chyba mimo wszystko bardziej podoba mi się Deltim. Znalazłam jeszcze na Allegro taką ofertę Colby 4 Baby:
http://www.allegro.pl/show_item.php?item=81569973

Cena jest świetna (130 zł z wysyłką), ma atesty, tylko nie widziałam na żywo i nie wiem, co o nim sądzić, bo nie znam tej firmy.  Może któraś z was oglądała w sklepie?

dzieki Pytia!!! wygląda fajnie, za tydzień zrobimy maraton po sklepach, poszukam tego fotelika i porównam ceny!jesli będzie ok, to kupię - najwazniejsze, że fotelik ma wkladke dla niemowlaka

reklama
czy kupiłyście już może termometr do mierzenia temperatury dzidzi? napiszcie coś o termometrach, bo ja nie mam pojęcia jaki wybrać a jest ich bardzo duży wybór

kasiula matula pisze:
dziewczyny co myślicie o materacyku do łóżeczka kokosowo-piankowo-kokosowym???
chce zamowic lozeczko a nie mam pojecia jaki to materacyk???

To materace, które mają po obu zewnętrznych stronach wkład kokosowy (dzięki temu materacyk jest stosunkowo sztywny i zdrowy dla kręgosłupa), a w środku jest wkład piankowy. Z tego, co się orientowałam, to dobra opcja. Tylko sprawdź, czy wierzchnia wartwa jest oddzielona od kokosu jakimś materiałem (najczęściej jest to cieniusieńka gąbka lub coś takiego), bo kokos może uczulać. My też kupiliśmy podobny materacyk.

Asiabeti: zgodnie z Twoim i Osinkowym wcześniejszym zamówieniem. ;)

teraz ja się chwalę naszym zakupem.

14ir2.jpg

witajcie dziewczyny ja jestem z lutowek i ze duzo pytan u was widzialam jesli chodzi o wozki 3 kolowe a wiec ja mieszkam w niemczech i widze ich calych mnostwo sama mam po starszym synku ( juz 5 lat ma maly ) wiec moge cos o tym powiedziec te wozki sa super i nie bojcie sie o to przednie kolo , bo mozna je tez tak ustawic, zeby sie nie ruszylo wozki te moim skromnym zdaniem sa bardzo stabilne i latwe w obsludze a najbardziej podoba mi sie ten hamulec przy raczce. ten quinny tez jest super , za pomoca specjalnych adapterow mozna zawiesic fotelik do auta albo gondole naprawde polecam te trzy kolowe wozki

co do fotelika to popieram tutaj zdanie innych dzewczyn, ktore mowia , ze warto w ten zakup pieniazki zaimnwestowac nawet na 9 miesiecy a potem mozecie go sprzedac na przyklad na allegro ale uwazajcie jesli chcecie kupic uzywany on musi byc bezwypadkowy a najlepiej z dobrze znanego zrodla na przyklad od znajomej albo kolezanki

reklama
Do góry