reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

reklama
A ja myślałam że mam dużo ubranek ale Anik to mnie bije na głowę- a jak wszystko pieknie wyprasowane i ułożone- ja jakkolwiek bym się starała to nigdy nie mam tak ładnie ułożone i wyprasowane! Z tym się chyba po prostu trzeba urodzić.
Co do wanienki to my na 100%kupujemy wiaderko do kąpieli- kosztuje 90zł i mam nadzieję ze maluszkowi się spodoba.

Wow, Anik, zaszalałaś z tą garderobą! ;D Ja nie mam nawet połowy z tego, pewnie jak się dzidziś urodzi będzie trzeba coś dokupić. Na razie się wstrzymuję, bo nie wiem, jaki rozmiar lepiej kupować, synuś się zapowiada na długaśnego gościa :)

to teraz już Anik wiemy, dlaczego kilka dni się u nas nie pojawiałaś! ciężko pracowałaś! jestem pełna podziwu! ślicznie wszystko przygotowałas dla swojego Synka! :)

Bardzo ładny, Anik! Też myślałam o tym modelu. Poczekam jeszcze, bo koleżanka może odsprzeda mi swój używany, a jak nie to tez kupię Deltima.

Pytia, a zerknij sobie na www.arti.pl
opisany tam jest (chyba) niezły fotelik za 170zł, zastanawiam się nad deltimem i fotelikiem Bobo...
W ostatnim Dziecku znalazłam reklamę tego fotelika, co o nim sądzisz?

Osinka, idź do sklepu i go obejrzyj, ja je widziałam i dla mnie były twarde, tzn. to obszycie :). Warto uprzednio na żywca obejrzeć, u mnie miał być Ramatti, ale jak w sklepie porównaliśmy z Deltimem, to odpadł. :)

reklama
Dzięki dziewczynki! :). Osinka nie było mnie, bo mam zamknięcie roku, zeznania roczne i takie tam :), w każdym bądź razie niedługo uporam się z tym wszystkim i będę coś skrobać :)

Do góry