reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

WYPRAWKA :)

reklama
Mysłalam ze wszystkie internetowe storny z ubrankami przejrzałam a jednak nie. Te ubranka są swietne ale chyba bambini podoba mi sie bardziej ale jest mniejszy wybór
Ja dla mojego dziecka jeszcze nic nie mam. Na pierwsze większe zakupy wybieramy się pod koniec lutego

Aniam pisze:
ja nic nie kupowalam, ale zaciekawilo mnie tam jedno- dlaczego pisza, ze rozmiar jest 62 a dlugosc calkowita pajacyka to 52 cm??? A przy rozmiarze 68 dlugosc calkowita to 56 cm???

dolicz główkę... ;)
długość ciuszka liczona jest od ramion do stoek a głowke trezba sobie dodać :)

co do poduszek - ja podkładałam poduszkę zwykła pod materac - i wtedy nie tylko kark i głowka dzidzi szła do góry, ale po porstu ciałko było w pozycji ukośnej - przyznam że robiłam to rzadko - nie miałąm potrezby, Piotruś co zjadł to jego - nie oddawał ;)
do tej pory zresztą to mu pozostało ;)

ale za to kupię sobie tym razem poduszkę do karmienai - taki rogal - poprzednio karmiłam na zwykłej podusi i było cieżko, a ta kosztuje ok 20 zł (w sklepie w sz-nie)

aha, dziewczyny, te ubranka firmy bellvit sa tez w sklepie hindianka i tam sa tansze!! o okolo 7-8 zl na sztuce!!! Juz sie skusilam i zamowilam dwa pajace :)

Dziewczyny a kupujecie poduszkę do karmienie ? Bo wiem jakie Moja bratowa miała potem bóle od schylania się. Tylko nie za dużo za taką podusię, bo na necie widziałam od 39.90 nawet do 51....

reklama
Podoba mi sie ten bellvit
mam nadzieje, ze jakosc dobra, bo tanie nie sa :). Ale ujelo mnie to, ze maja ciuszki z napkami bez nilku. A nie wszystkie ubranka tak sa robione. Ja zamowilam wlasnie dwa bawelniane (100% bawelny) pajacyki z takimi napkami. Sa tam tez inne fajne ciuszki, ale jakos na poczatek wolalabym miec wszystko bawelniane, a sporo rzeczy ma domieszke czegos jeszcze.

Do góry