reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WYPRAWKA :)

:) no to fajnie Kati :) ja z tego co wiem, to ta jest na pilota, ma 5 różnych muzyczek i regulację dźwięku. Mnie nigdy na nią by nie było stać, bo ta dziewczyna zapłaciła za nią jakieś 90$, aż mi niezręcznie, że dostałam ją za darmo... Siostra nakupowała mi różnych słodkich rzeczy dla dzidzi, dużo też dostanę po jej synku, który ma teraz 10 miesięcy i nie potrzebuje już za małych ubranek. Pościel do łóżeczka też kupuję u Was, bo są prześliczne i lepsze gatunkowo, pozytywkę na łóżeczko pożyczam od siostry, więc zostaje mi tylko wybranie wózka :) i na tym koniec pewnie moich dziecięcych zakupów dla dzidzi. :)
Pościel biorę taką http://www.walmart.com/catalog/prod...448&type=1&dept=5427&path=0:5427:86325:131448

reklama
azik pisze:
fajne,ale dość drogie...

ja mam mniejszy bujaczek, nie elektryczny (w komisie już za 30 zł)

tez sie sprawdza, ale sam nie buja ;)

Azik, u mnie w komisie chcą tak dużo za takie rzeczy, że lepiej nie kupować. Oglądałam z czystej ciekawości ubranka i np. zwykłe spodenki kosztują 15zł i to w niezbyt superowym stanie.

ja będę kupować u rodziców w Grudziądzu lub Toruniu a nie w Warszawie bo bawełniany kaftanik w grudziadzu kosztuje 5 zł a w Wawie 25 zł ::) kocyk mały w Gdzu 25 wawa 90 zł, wanienka Gdzu 30 wawa 100

reklama
no, ja też zwykle jeżdżę do nich co tydzień a zimą co 2 ze względu na warunki pogodowe, poza tym dzwonie do nich codziennie albo 2 razy dziennie, przeginam wiem ale jestem jedynaczką ::)

Do góry