reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka oraz zakupy dla malucha i mamy

reklama
A z 2 się szybko na 3 przechodzi? Bo ja mam.ogólnie 1 i 2 po dwie paczki (pakowane po 180 i 188 sztuk) z pampers premium care . Ale myślę że tych 2 to chyba za mało ?
Zależy od wielkości dziecka i jak szybko przybiera. Ja używałam mało dwojek, ale znam mamy co długo zakładały swoim dzieciom takie pieluchy.

Ewa ja wolę tak niż zostać potem z dwójką mi. Zapłacić nawet kilka złoty więcej to mniejsza strata niż jak ci zostaną pieluchy. A promocje często się zdarzają :)

Link do: Pieluszki | mlekoipieluszki.pl wg tej stronki w Biedronce pieluchy 1 są za 11,99 zł.

no i są po 11,99 do 9,03. Zakupiłam jedną paczkę.

zauważyłam w biedronce też chusteczki dada cotton, bez parabenów, peg-ów. Jedne są z aloesem a drugie z olejami jakimiś.
ja mam kupione dwupak z dady też chusteczki newborn one też są bez parabenów, peg-ów, alkoholu, ale ni ma ich w regularnej sprzedaży.

Dzięki dziewczyny za info o pieluszkach, też może skoczę do Biedronki.

Malutka tez kupiłam ten termometr i też go testowałam i wydaje mi się, że dobrze mierzy. A temperature otoczenia to już na pewno :) co do pulsu tylko miałabym wątpliwości, ale może nie umiem tego mierzyć prawidłowo.. tak czy siak do tego raczej używać go nie będę :)

Kameleon - fajne te koszyczki :) ale niestety ja nie szczególnie mam miejsce, żeby tak sobie wszystko rozstawiać..

reklama
Do góry