reklama
Czekamy na fotoChwale sie dotarlo lozeczko wysylka ekspres
mezus bedzie mial co robic przez weekend
Wioleta93
Fanka BB :)
Nie wiem czy czytujecie czasem gazety o dzieciach typu Mamo to ja czy Dziecko, ale dzisiaj trafiłam na gazetę M jak mama i muszę powiedzieć, że lepszego czytadła dla ciężarnych nie miałam. Szkoda, że dopiero teraz pod koniec ciąży na to trafiłam. Mamom czytającym szczerze polecam!
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na D6503 w aplikacji Forum BabyBoom
Ania_Beata
Tak, ja czytam tego typu prasę. Po ciąży tez mozna ją czytać.
kameleonleon
Dzieeczyny a jak już zdezynfekuje laktator żeby zabrać do szpitala to w co go popakować, przecież jak wpakuję w tą samą torebkę to będzie to samo.... czy po prostu jakąś torebkę do żywności?
I druga kwestia dezynfekujecie jakoś szczotkę do włosków i zabieracie ją do szpitala?
I druga kwestia dezynfekujecie jakoś szczotkę do włosków i zabieracie ją do szpitala?
Malutka466
Kameleonleon ja nie biorę szczoteczki do włosów dla Kuby. Laktatora nie mam, więc nie pomogę.
Pierwsze dziecię było łyse jak kolano...
Jak to będzie miało fryz to M przywiezie coś do czesania.
Pytanie po co zabierasz laktator:
-jeśli po to żeby rozruszać laktację albo odciągnąc mleko przy nawale to po 1 przyda się ok. 3-4 dnia a po 2 mleka i tak nie dasz dziecku;
-jeśli po to żeby odciągać i podawać maluchowi to w domu zdezynfekuj zapakuj w woreczek a w szpitalu wyparz dodatkowo jeśli się martwisz
Jak to będzie miało fryz to M przywiezie coś do czesania.
Pytanie po co zabierasz laktator:
-jeśli po to żeby rozruszać laktację albo odciągnąc mleko przy nawale to po 1 przyda się ok. 3-4 dnia a po 2 mleka i tak nie dasz dziecku;
-jeśli po to żeby odciągać i podawać maluchowi to w domu zdezynfekuj zapakuj w woreczek a w szpitalu wyparz dodatkowo jeśli się martwisz
Kameleon, tego mleka, które ewentualnie odciagniesz w szpitalu raczej i tak nie dasz dziecku. Laktator do szpitala bierze się po to, żeby w razie czego pomoc sobie przy nawał pokarmu. Wystarczy jeśli wysterylizujesz go w domu i włożyć w czysty woreczek
reklama
Podziel się: