reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka oraz zakupy dla malucha i mamy

reklama
Ja zamierzam ale nie wiem ile po cc można . Chce kupić pas pooperacyjny ponoć lepszy gacie tez sobie kupię z wysokim stanem wyszczuplające na pewno będę się lepiej w nich czuć gdy wyjdę na miasto :p ale ten zakup planuje po porodzie na spokojnie w sklepie medycznym u siebie .

Ja nie planuję żadnych pasów. Po połogu zamierzam wrócić do ćwiczeń. A z synem brzuch nie był taki straszny. Gorzej wyglądałam jak przytyłam później.

Malutka ja mam te kosze i przewijak z Ikei. Nie wiem jak będzie w działaniu jak juz Mały się pojawi ale na te chwile bardzo mi sie to podoba i uważam że będzie bardzo przydatne :). W sumie można wszystko pod ręką mieć :)

Ja zamierzam po porodzie udać się do mojego fizjoterapeuty żeby mi założył taping na brzuch. To podobno doskonale regeneruje mięśnie brzucha i macicy. Taping bardzo pomógł mi na rwe kulszowa i inne kontuzje przed ciążą. Ja jestem zwolenniczką tej metody zobaczymy czy się sprawdzi i w tej przypadłości :)

reklama
U nas fizjoterapeutka ze SR radziła aby nie korzystać z pasów bo one tylko rozleniwiają mięśnie, jedynie ćwiczenia są dobrym rozwiązaniem ale po cc to jest jakiś specjalny zestaw, którego niestety nie pamiętam :/

Do góry