reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka lipcówek

reklama
Pepco ma kiepską jakość w większości (poza tymi seriami na licencji Disneya np), ale cena jest bardzo niska, a niemowlaki rosną tak szybko, że czasem coś 3 razy prane i za małe.

Hej, przepraszam, że Wam przeszkadzam, ale może któraś jest zainteresowana zakupem nowej poduszki do spania dla kobiet w ciąży i do karmienia motherhood Premium, szara. Odbiór w Warszawie, cena 129 zł.
Screenshot_20190221-170224.jpeg

Pepco ma kiepską jakość w większości (poza tymi seriami na licencji Disneya np), ale cena jest bardzo niska, a niemowlaki rosną tak szybko, że czasem coś 3 razy prane i za małe.
Ja dosyc czesto kupuje w pepco i na spodnie praz bluzy nie narzekam☺ wiekszosc rzeczy maly ma z pepco i np spodnoe za 7 zl prane kilka razy nadaja sie jeszcze do chodzenia . wszystko zależy od materiału☺

Serio? Przebija moje s9. Az zaluje ze do iphona nie wrocilam teraz.

ps. Zeby nie bylo, apart do robienia zdjec, czy telefon tez liczy sie do dobrej wyprawki [emoji12][emoji23]

Nie jest zły ten aparat.
Tylko jakiś dysk zewnętrzny trzeba dokupić, bo jak się urodzi to będą miliony milionów zdjęć ;)

reklama
Nie jest zły ten aparat.
Tylko jakiś dysk zewnętrzny trzeba dokupić, bo jak się urodzi to będą miliony milionów zdjęć ;)
U mnie wszystko się zapisuję, tzn zapisywalo na dysku Google. A już nie mam niestety miejsca darmowego i dupa nie zapisują się [emoji23] ale mam od 2013 do 2017 wszystkie zdjęcia kiedy chce w telefonie [emoji12] i tak trzeba będzie raczej dokupić dysk zewnętrzny

Ja mam Samsung s9 i jestem zadowolona, lubie samsungi, mój pierwszy był s6 i było mi żal sprzedawać a wzięłam później huawei i taka zła byłam. Potem wróciłam do Samsunga i jestem zadowolona z tego [emoji16]

Do góry