reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka lipcówek

Hej dziewczyny :)
Już chyba każda z Nas jest na etapie kompletowania wyprawki i pomyślałam sobie, że fajnie by było jakbyśmy tutaj wrzucały zdjęcia Naszych wyprawek, gadżetów, kącików itp. dla maluszków. Może nawzajem się czymś zainspirujemy. :)
Ja teraz poszukuję np. jakiś nietuzinkowy otulacz dla maluszka i drewnianych zawieszek na smoczek.
Swoją drogą stawiacie na łóżeczko tylko z śpiworkiem/mini pościelką czy z baldachimami i ochraniaczami?
Żadnych pierdół w łóżeczku. Jestem anty. Będzie tylko śpiworek i przescieradło, no i jakaś pieluszka w razie ulania albo wypadku z pampersem. Podlinkuj dziewczynom na otwartym, bo tu faktycznie mało osób teraz zagląda. A na otwartym pewnie niektore nawet nie zwrocily uwagi na ten wątek :)

reklama
Betty ja swietny otulacz bambusowy kupilam na allegro w sklepie hubiworld, sporo dziewczyn kupiło coś u nich i są zadowolone

Widać akurat kiedy Cię tu nie było powstał zamknięty. Są dodane tylko te osoby, które się zgłosiły, kiedy był tworzony. Więc są tak jakby dwa razy lipcowe mamy - jeden temat jest zamknięty a drugi otwarty. Jesteś na otwartym.
Ok. Dzięki za odpowiedź. Ja się wtedy wyłączyłam jak zaczeto rozmowy nt. zamkniętego forum, bo dziewczyny zaczęły się tam nawzajem gryźć ze sobą, a nie lubię takich rzeczy, więc czasowo ewakuowałam z bb. :)

Czyli widzę, że coraz więcej osób jest świadomych niebezpieczeństwa przez te wszystkie przaśne ozdoby. :) Chociaż przyznam, że do córki na początku miałam full opcję pierdół do łóżeczka, które odchodziły w miarę tego jak widziałam, że nie powinno tego tam być.

Wrzucam gdyby któraś z was się nad nim. Zastawiala
FB_IMG_1554493252862.jpeg

reklama
Do góry