reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka lipcówek

Z seri uzywki [emoji6]
Koszt caly funt [emoji16]
20190211_133451.jpeg

reklama
Dziewczyny, a co myslicie o takich kokonach?

Link do: Kokon Long - grochy z lamówką

Ja pomalu zaczynam sie ogolnie rozgladac za roznymi rzeczami, ale to bedzie pierwsze dziecko i w sumie to nie mam pojecia co tak naprawde jest potrzebne, a co zbedne :D a w rodzinie brak malych dzieci zeby podpatrzec, hihi. Na szczescie jestescie Wy ;)

Miałam dla syna kokon, spał w nim w łóżeczku z 5-6 ms. Fajna sprawa, bo przytulniej w nim jeśli dziecko śpi u siebie.

Ja pomalu zaczynam sie ogolnie rozgladac za roznymi rzeczami, ale to bedzie pierwsze dziecko i w sumie to nie mam pojecia co tak naprawde jest potrzebne, a co zbedne :D a w rodzinie brak malych dzieci zeby podpatrzec, hihi. Na szczescie jestescie Wy ;)
O super cena. Ja też się rozgladalam. Napewno zamówię;) fajna sprawa jak gdzieś pojedziemy i dziecko na kanapie położyć to w kokonie zawsze bezpieczniej.

Moja siostrzenica spała w takim. Dziecko ma troszkę ograniczoną przestrzen i ma przytulniej. I właśnie zawsze mozna gdzies zabrać jak sie jedzie i bezpieczniej położyć dziecko.
Piękne. [emoji176][emoji176]
Ale ta cena..

O, tani. [emoji846]

Też chcę kupić kokon.

reklama
Do góry