Pewnie zależy co któremu dziecku podpasuje. Moi chłopcy maja już ponad 8 lat i hak mieli około 8 mies kupiłam im w h&m takie zwykle w rękę trochę przypominające szmatki : króliczka i słonika. Pamietam ze ich uspokajało gładzenie metki tych zwierzątek. Wiem to dziwne trochę, ale jak już paluszkami znajdywali podczas zasypiania te metki to spokoj w sumie do dzis z nimi lubią zasypiaćJa kupiłam dla małej szumisia, ale np prędzej mnie on uśpił niż ja [emoji23] mojej kuzynce, koleżance się sprawdził. Dostała nawet taka przytulankę kocyk i tez się nie sprawdziło. Zawsze podobał mi się widok dzieci, które maja ukochana maskotkę do spania, ale ta taka nie jest i woli sama zasypiać.
Dodam, ze ja kupiłam Jej jak miała 3 tyg szumisia. Może jakby od razu miała, to tez byłoby inaczej. Zobaczę jak będzie z tym maluchem, bo misio czeka tylko na włożenie baterii. [emoji1]
reklama
U
użytkownik 902
Gość
Ja miałam aplikacje babysleepsounds czy coś w tym stylu i była wystarczająca. Męża też kilka razy mi uśpiła [emoji23]
Ennis92
Fanka BB :)
Jak dla mnie to mogą sobie nawet wymagać złotej obroży dla dziecka. Co zrobią odesla cię z kwitkiem bo nie masz?Dzięki dziewczyny, kilka rzeczy wykreśliłam.
Te szumisie mnie nie przekoniją. Cena z kosmosu, a nie wiadomo czy zadziała. Póki co nie kupuję.
Dużo z Was wykreśliło rożki. W szpitalu tego nie wymagają?
U nas chcą 4 kocyki, w czerwcu. Bez przesady [emoji23] jeden starczy chyba że będzie 10 stopni
wszystkozajete
Moderatorka
Matę/puzzle polecam, przydatna sprawa. Szumisia nie planowałam, ale dostałam na baby shower i u nas się sprawdził. Później już jak potrzebowałam to ze Spotify odpalałam szum morza.
ada1989
Mama Konradka :)
[emoji15][emoji15][emoji15] to u nas zero kocykach nawet jak zimą rodziłam [emoji23][emoji23] w szpitalne zawijaja [emoji12]Jak dla mnie to mogą sobie nawet wymagać złotej obroży dla dziecka. Co zrobią odesla cię z kwitkiem bo nie masz?
U nas chcą 4 kocyki, w czerwcu. Bez przesady [emoji23] jeden starczy chyba że będzie 10 stopni
Janka86
Ja dostalam wybajerzonego szumisia z pracy jak mlody sie urodzil... Coz.. wolal jak Mu spiewalam koledy[emoji23][emoji23][emoji23]Dziewczyny a co sądzicie o tych misiach usypiających typu miś szumiś ?
Bylam ostatnio u rodziny i moja szwagierka bardzo chwaliła. Jej synek ma 2 lata i śpi z nim nadal.
Ale oddalam Go mojemu bratu bo Jego dzieciaki juz dwa szumisie zajechaly. Spac bez tego gdzies do 2 lat nie mogly.
Takze od dziecka zalezy.
Myslniczek
Jaki ? [emoji4]Posluchalam Was i.. zamówiłam wozek[emoji123][emoji123][emoji123][emoji123][emoji123]
reklama
Janka86
Valco baby snap duo sport[emoji23][emoji23] dluzszej nazwy nie bylo.Jaki ? [emoji4]
PS. Przy wpietej gondoli sa inne kolka. Ja bede miec dmuchane.
Podziel się: