reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka lipcówek

Ogarniam ciuchy dziedzica żeby zobaczyć co jeszcze. Myślałam że mam sporo więcej [emoji85] a tak kupka newborn I kupka 0-3. Coś te newborn różnych rozmiarów są będę musiała ogarnąć.
Zdjęcie kupki newborn ma dodatkowo ogon kota w prezencie bo pomaga, [emoji23]
1549467084014.jpeg
1549467102715.jpeg

reklama
Materac musi być nowy, dzieci mają problemy z napięciem mięśniowym,mogą się nieprawidlowo układać i porem dziecko wpada w takie koleiny i ciało nabiera złych nawyków.

Ok, kupię nowy, a ten od koleżanki zostawię jako materac do zabaw, pod drabinkę itd. Dzięki wszystkim za wyjaśnienie.

Ogarniam ciuchy dziedzica żeby zobaczyć co jeszcze. Myślałam że mam sporo więcej [emoji85] a tak kupka newborn I kupka 0-3. Coś te newborn różnych rozmiarów są będę musiała ogarnąć.
Zdjęcie kupki newborn ma dodatkowo ogon kota w prezencie bo pomaga, [emoji23] Zobacz załącznik 940484Zobacz załącznik 940485
Słodziutkie, malutkie [emoji8][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji176][emoji176][emoji176]

Chyba body z długim rękawem już mi więcej nie trzeba [emoji23][emoji23][emoji23]
1549471390681.jpeg

Mnie się zdaje mało [emoji23][emoji23] chyba więcej brałam na 56 ale z tego względu że często się ulalo czy kupa się przelała, a tak myślę że jak będzie lato to w razie upału jeszcze się poci. Ale z drugiej strony myślę że jak coś to nawet możesz dokupić jak się dziecko urodzi i dokładnie będzie wiadomo jaki rozmiar potrzebny na początek

reklama
Do góry