reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka lipcówek

Ogarniam ciuchy dziedzica żeby zobaczyć co jeszcze. Myślałam że mam sporo więcej [emoji85] a tak kupka newborn I kupka 0-3. Coś te newborn różnych rozmiarów są będę musiała ogarnąć.
Zdjęcie kupki newborn ma dodatkowo ogon kota w prezencie bo pomaga, [emoji23]
1549467084014.jpeg
1549467102715.jpeg

reklama
Materac musi być nowy, dzieci mają problemy z napięciem mięśniowym,mogą się nieprawidlowo układać i porem dziecko wpada w takie koleiny i ciało nabiera złych nawyków.

Ok, kupię nowy, a ten od koleżanki zostawię jako materac do zabaw, pod drabinkę itd. Dzięki wszystkim za wyjaśnienie.

Ogarniam ciuchy dziedzica żeby zobaczyć co jeszcze. Myślałam że mam sporo więcej [emoji85] a tak kupka newborn I kupka 0-3. Coś te newborn różnych rozmiarów są będę musiała ogarnąć.
Zdjęcie kupki newborn ma dodatkowo ogon kota w prezencie bo pomaga, [emoji23] Zobacz załącznik 940484Zobacz załącznik 940485
Słodziutkie, malutkie [emoji8][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji176][emoji176][emoji176]

Chyba body z długim rękawem już mi więcej nie trzeba [emoji23][emoji23][emoji23]
1549471390681.jpeg

Mnie się zdaje mało [emoji23][emoji23] chyba więcej brałam na 56 ale z tego względu że często się ulalo czy kupa się przelała, a tak myślę że jak będzie lato to w razie upału jeszcze się poci. Ale z drugiej strony myślę że jak coś to nawet możesz dokupić jak się dziecko urodzi i dokładnie będzie wiadomo jaki rozmiar potrzebny na początek

reklama
Do góry