Ennis92
Fanka BB :)
Ja zaczynam od zera. Nie mam nic po dzieciach. Na pewno kupię łóżeczko + łóżeczko turystyczne z podwieszanym materacem. Drewniane do sypialni, turystyczne na dół do salonu, bo w dzień jesteśmy wszyscy na dole. Chciałam kosz Mojżesza ale doszłam do wniosku, że wystarczy na krótko a i w razie jakiejś wycieczki przyda się tyrystyczne. Na pewno bardziej z głową będę kupowała ubranka, żeby nie szaleć za mocno z 50-56 bo to rozmiar na chwilę. Koniecznie laktator, tu się jeszcze zastanawiam nad modelem ale na pewno elektryczny. Ostatnio miałam Tommee Tippee i mimo, że tani to fajnie dawał radę. I chyba uderzę znowu w ten. Butelki albo Tommee Tippee albo Avent. Mam nadzieję, w ogole nie używać na poczatku ale wiadomo jak jest z nadzieją. Z kosmetykami nie szaleję, po sztuce na próbę, w razie jakiejs alergii ale stawiam ogólnie na atoperal. Pościel w odcieniach szarości na pewno, bo bardzo mi się takie podobają a pasują i do chłopca i dziewczynki. Pieluchy flanela i tetra, bez ograniczeń ilosciowych, to się zawsze przydaje, lepiej być przygotowanym niż liczyc na szybkie pranie Smoczek z lovi, kupuję od razu.
Ja myślę nad medela swing. Ma adaptery do Tommee Tippee i do Avent.