reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka lipcówek

Dziewczyny jaki termometr polecacie?
Ja bym chciała taki do ucha i tutaj najbardziej polecany jest Braun ThermoScan
My mamy taki do czoła.
Firmowy z apteki dbam o zdrowie
1548936275343.jpeg

reklama
A ja się czuje jak wyrodna matka bo jeszcze nic nie kupiłam[emoji6] Przy pierwszej córce miałam już trochę ciuszków i długa listę zakupów a tu nic.

Ja musze zrobic najpierw przeglad tego co mam no i pasowalo by znać płeć :D niebieski fakt dziewczynce dać można więc w sumie ;)

A ja się czuje jak wyrodna matka bo jeszcze nic nie kupiłam[emoji6] Przy pierwszej córce miałam już trochę ciuszków i długa listę zakupów a tu nic.

Ja tez jeszcze nic nie mam. [emoji1]
Zacznę kupować dopiero po następnej wizycie, jak płeć się potwierdzi.

reklama
Ja zaczne kupować po połówkowym jak będę miała potwierdzoną płeć i musze przejrzeć te ubranka, które mam i czy się nadają. Po pierwszym dziecku jak wyciągnęłam kartony to dużo ubranek miało żółte plamy, nie wiadomo od czego i nie dało się tego doprać.

Do góry