reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka lipcówek

Dziewczyny jaki termometr polecacie?
Ja bym chciała taki do ucha i tutaj najbardziej polecany jest Braun ThermoScan
My mamy taki do czoła.
Firmowy z apteki dbam o zdrowie
1548936275343.jpeg

reklama
A ja się czuje jak wyrodna matka bo jeszcze nic nie kupiłam[emoji6] Przy pierwszej córce miałam już trochę ciuszków i długa listę zakupów a tu nic.

Ja musze zrobic najpierw przeglad tego co mam no i pasowalo by znać płeć :D niebieski fakt dziewczynce dać można więc w sumie ;)

A ja się czuje jak wyrodna matka bo jeszcze nic nie kupiłam[emoji6] Przy pierwszej córce miałam już trochę ciuszków i długa listę zakupów a tu nic.

Ja tez jeszcze nic nie mam. [emoji1]
Zacznę kupować dopiero po następnej wizycie, jak płeć się potwierdzi.

reklama
Ja zaczne kupować po połówkowym jak będę miała potwierdzoną płeć i musze przejrzeć te ubranka, które mam i czy się nadają. Po pierwszym dziecku jak wyciągnęłam kartony to dużo ubranek miało żółte plamy, nie wiadomo od czego i nie dało się tego doprać.

Do góry