Myslniczek
Fanka BB :)
My mamy taki do czoła.Dziewczyny jaki termometr polecacie?
Ja bym chciała taki do ucha i tutaj najbardziej polecany jest Braun ThermoScan
Firmowy z apteki dbam o zdrowie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
My mamy taki do czoła.Dziewczyny jaki termometr polecacie?
Ja bym chciała taki do ucha i tutaj najbardziej polecany jest Braun ThermoScan
No co Ty u mnie jest stacjonarnie. Na stronie Riko znajdziesz punkty, gdzie można obejrzeć, dotknąć Akurat u mnie jest tylko w jednym miejscu.Bo ten basic to model którego nie kupisz stacjonarnie, zrezygnowali z dystrybucji żeby obniżyć na maksa cenę
noskieskimoskiGdzie taki ładny ?
Fakt ładne rzeczynoskieskimoski
Tam mają dużo ładnych rzeczy [emoji7]
O dzięki,bo na ich stronie znalazłam właśnie taką informację.No co Ty u mnie jest stacjonarnie. Na stronie Riko znajdziesz punkty, gdzie można obejrzeć, dotknąć Akurat u mnie jest tylko w jednym miejscu.
A ja się czuje jak wyrodna matka bo jeszcze nic nie kupiłam[emoji6] Przy pierwszej córce miałam już trochę ciuszków i długa listę zakupów a tu nic.