reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka lipcówek

Ja myślę, że w lipcu to jedynie tetrowa pieluszka do luźnego nakrycia, ale może zbyt czekam na słońce tej zimy :p

reklama
Oglądałam go też. Cenowo podobnie do Sevilli. Jeszcze myślałam nad Riko Basic ale nie przymierzalam sie a podpada mi niska cena.
Też o tym riko myślę, albo coś używanego kupie
Też o nim myślałam, muszę pooglądać.
Tez myśleliśmy o rico ale nie mieki go w sklepie więc chyba ostatecznie przekonał mnie kinderkraft. Najwazniejsze to ze nie ma tej zapinanej torby pod wózkiem.

Otulacz w formie dużej pieluchy ok, w formie kokonu na cały dziecko nie, pisalam już kiedyś dlaczego
Czyli takie coś jak poniżej do otulenia ok? ;)
549-otulacz-meadow.jpeg

Też bym chciała już płeć znać... No ale zamierzam póki co zacząć chociaż kupować neutralne ubranka.

Miała któraś z Was do czynienia z wózkiem Camarelo Sevilla? Podoba mi się wizualnie ;) Myślę nad 2w1 ale nie wiem jak się w praktyce ma ten wózek.
Też o nim myślałam. Jak wrzucisz w Google Freelance mama to na jej blogu jest recenzja co prawda CARERA ale to jedno i to samo. U nas nie ma gdzie ich obejrzeć i zdecydowaliśmy się na Cosatto

Dziewczyny jaki termometr polecacie?
Ja bym chciała taki do ucha i tutaj najbardziej polecany jest Braun ThermoScan

reklama
Do góry