reklama
Myslniczek
Fanka BB :)
Oglądałam go też. Cenowo podobnie do Sevilli. Jeszcze myślałam nad Riko Basic ale nie przymierzalam sie a podpada mi niska cena.
Też o tym riko myślę, albo coś używanego kupie
Tez myśleliśmy o rico ale nie mieki go w sklepie więc chyba ostatecznie przekonał mnie kinderkraft. Najwazniejsze to ze nie ma tej zapinanej torby pod wózkiem.Też o nim myślałam, muszę pooglądać.
Czyli takie coś jak poniżej do otulenia ok?Otulacz w formie dużej pieluchy ok, w formie kokonu na cały dziecko nie, pisalam już kiedyś dlaczego
Myslniczek
Gdzie taki ładny ?Czyli takie coś jak poniżej do otulenia ok?
Zobacz załącznik 938655
Ennis92
Też o nim myślałam. Jak wrzucisz w Google Freelance mama to na jej blogu jest recenzja co prawda CARERA ale to jedno i to samo. U nas nie ma gdzie ich obejrzeć i zdecydowaliśmy się na CosattoTeż bym chciała już płeć znać... No ale zamierzam póki co zacząć chociaż kupować neutralne ubranka.
Miała któraś z Was do czynienia z wózkiem Camarelo Sevilla? Podoba mi się wizualnie Myślę nad 2w1 ale nie wiem jak się w praktyce ma ten wózek.
U
użytkownik 902
Gość
Bo ten basic to model którego nie kupisz stacjonarnie, zrezygnowali z dystrybucji żeby obniżyć na maksa cenęTez myśleliśmy o rico ale nie mieki go w sklepie więc chyba ostatecznie przekonał mnie kinderkraft. Najwazniejsze to ze nie ma tej zapinanej torby pod wózkiem.
reklama
Myslniczek
Podziel się: