reklama
edyta27
O&M
A macie do kompletu ochraniacz?
Tak się zastanawiam, na allegro są bardzo wysokie te ochraniacze i właściwie jak się podniesie łóżeczko do najwyższego poziomu, to taki ochraniacz będzie wystawać...
Zobaczcie:
http://www.allegro.pl/item228105314_posciel_5_cze_feretti_safari_bannana_i_9_koloro.html
Tak się zastanawiam, na allegro są bardzo wysokie te ochraniacze i właściwie jak się podniesie łóżeczko do najwyższego poziomu, to taki ochraniacz będzie wystawać...
Zobaczcie:
http://www.allegro.pl/item228105314_posciel_5_cze_feretti_safari_bannana_i_9_koloro.html
edyta27
O&M
DREWEX SŁODKI PATCHWORK POŚCIEL 3-ELEMENTOWA (227449325) - Aukcje internetowe Allegro
A to Wam się podoba?
Może troche za różowa?
Kiedyś się zarzekałam, że moja córcia na pewno nie bedzie różowa, ale teraz...no cóż, trochę zdanie zmieniłam.
A to Wam się podoba?
Może troche za różowa?
Kiedyś się zarzekałam, że moja córcia na pewno nie bedzie różowa, ale teraz...no cóż, trochę zdanie zmieniłam.
Rudson
Mamy październikowe 2007
Edytka sliczne te posciele...mnie sie kiedys podobala taka z pomaranczowymi kwiatami:-)...ale zastanawiam sie dlaczego ten ochraniacz taki wysoki??? przeciez niemowle troszecze wyzej spi
A rozowa bardzo milusia...a ja zawsze mialam takie samo zdanie ze nie chce corci na rozowa tylko...ale jak nam na poczatku powiedzieli ze to kobitka to tez zaczelismy z mezusiem rozgladac sie za wszystkim rozowym hahahaha
A rozowa bardzo milusia...a ja zawsze mialam takie samo zdanie ze nie chce corci na rozowa tylko...ale jak nam na poczatku powiedzieli ze to kobitka to tez zaczelismy z mezusiem rozgladac sie za wszystkim rozowym hahahaha
Kaczusia
Melciowa mama :)
Posciel jest przeslodka ja niby mialam kupowac cos tez w innych koloroach ale jak na razie nie potrafie sie powstrzymac i wszystko jest rozowe tesciowa na mnietroche dziwnie patrzy ale co tam
reklama
Dziewczynki, czy któraś z Was posiada może pościel feretti?
ja mam jedną . feretti..Bardzo milutka i są od razu poszewki z wkładami .Drugą mam z Drewexu i też jest fajowa ......:-)
Podziel się: