reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

WyPrAwKa i niezbędne rzeczy dla naszych bobasów..

mam tę samą dokładnie co Ullana feretti z kotkiem i pieskiem,jeszcze nie prałam,ale mam nadzieję ze będzie ok:-)

reklama
mnie to też nie przeszkadza,a na tym całkiemn najwyższym poziomie nie będę chyba mieć bo jest za wysoko,zresztą jeszcze nie wiem!

Edytka sliczne te posciele:tak::tak:...mnie sie kiedys podobala taka z pomaranczowymi kwiatami:-)...ale zastanawiam sie dlaczego ten ochraniacz taki wysoki??? przeciez niemowle troszecze wyzej spi
A rozowa bardzo milusia...a ja zawsze mialam takie samo zdanie ze nie chce corci na rozowa tylko...ale jak nam na poczatku powiedzieli ze to kobitka to tez zaczelismy z mezusiem rozgladac sie za wszystkim rozowym hahahaha:-D

jeśli chodzi o feretti to jest to gładziutka 100% bawełna, a ta pościel z linku jest przesłodka.....:-)
ja też sie zarzekam co do różu, bo dla mnie jest fuj :-D, ale ta pościel naprawdę mi się podoba w tym kolorze :-D

Posciel jest przeslodka :yes: ja niby mialam kupowac cos tez w innych koloroach ale jak na razie nie potrafie sie powstrzymac i wszystko jest rozowe :sorry2: tesciowa na mnietroche dziwnie patrzy ale co tam :-p

reklama
Do góry