reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka i inne cuda dla nas i maluszków :)

reklama
annaoj oczywiście powiem czy warto kupować czy lipa :)

lori postanowiłam zamowic torbe tak za 2 tyg . Daj znac tez prosze jak Twoja przyjdzie ,czy jest fajna i czy warto :)
w tym mies zaszalalam za bardzo ...:zawstydzona/y:

szok!!! mężu wziął się za składanie łóżeczka :-D uwielbiam to! on i składanie mebli....mam ubaw, że za pół godziny skurczy dostanę ze śmiechu!!!!

u nas to naprawdę będzie kącik.... bo łóżeczko ląduje u nas w sypialni, po mojej stronie łóżka.
może za rok mała się doczeka pokoiku, zobaczymy. bo budowa się zacznie, a pokoik to kolejny koszt dla nas w tym domu w którym mieszkamy. jest wolny pokoik obok sypialni, gdzie mamy teraz "graciarnię", więc jest gdzie zrobić, zobaczymy.

monia - my teraz walczyliśmy z pokojem dziecinnym,ale przez pierwsze półtorej roku łóżeczko będzie stało w sypialni :-) ... nie mam już miejsca nawet na małą komódkę wiec odstąpię jej jedną szufladę na podręczne rzeczy a reszte będzie miała " u siebie" w pokoju.

reklama
i ja małej odstąpiłam jedną szufladę w mojej komodzie i półkę w szafie. narazie wystarczy.
a gdzieś za rok będziemy kombinować... ;-)

Do góry