reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka i inne cuda dla nas i maluszków :)

reklama
ja dawałam do gondoli pieluche flanelową i nic więcej bo i tak był od początku w kombinezonie, przykrywałam kocykiem i na to pokrowiec z gondoli.

love - super zakupy ;)

annaoj - ja sie zdecydowalam że jednak torba z fishera a nie ta droga bo szkoda mi kasy. Kupię czarną to będzie mi pasowała i do gondoli i do spacerówki :-p

Jak tak czytam o tych waszych zakupach i przygotowaniach to coraz bardziej zaczyna do mnie docierać, że to już tak blisko i zobaczymy swoje dzidziusie :-) Porodu się boję ale na samą myśl o Jaśmince i przytuleniu jej to mam motylki w brzuchu :-D

torbe właśnie zamówiłam na allegro więc juz postanowione ;)

musze jeszcze pojechać odebrać wózek, ale nie pali mi się i zostają już tylko rzeczy do apteczki małej i dla mnie do szpitala.

Lori to jesteśmy chyba na tym samym poziomie zakupowym, mi też został tylko odbiór zamówionych rzeczy no i skompletowanie torby do szpitala. No mimo ze zakupy porobione to nadal czekam na pomalowanie pokoju dla Oliwki ;/ ojj..... kiedy wkoncu majster przyjdzie ...;/;/ :D

o to ja mam malowanie z głowy, teraz walczymy ze skręcaniem mebli ale został już tylko regał na książki. Meble były na zamówienie wieć nie ma otwrów i wszystko samemu trzeba sobie wymierzyć więc idzie to jak krew z nosa.

a mnie czeka już tylko jedno... drugie pranie noi poprasowanie ciuszków małej :-) i można pakować torby.
mężu się zabiera za łóżeczko.

jedyne co to na początku sierpnia gruntowne sprzątanie mieszkania, mycie okien, firanki itd. ale do tego zatrudnię sobie pomoc. jedna albo druga sąsiadka ;-)

annaoj jeszcze nie dostalam ,dzis dzwonili ze nie maja wzoru pieluch flanelowych jakie chcialam i wstrzymali wysyłke.
Jutro wyślą i myśle że w śro/czw powinnam je mieć. :)

Lori moge poprosić o link do tej czarnej torby fishera z allegro bo szukałam wczoraj takiej ,właśnie czarnej i tylko brązy znalazłam.
Z góry dziękuje:)

reklama
Do góry