reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Wyprawka i inne cuda dla nas i maluszków :)

reklama
ta z fishera właśnie też jest fajna i z przesyłką za 100 zł a nie prawie 400 :-p

planujesz kupić w kolorze brązowym czy czarnym?

Ostatnia edycja:
cytrynka

Zdjęcie małej jest idealną reklamą przekonującą do kupna karuzeli :-D

jankesowa

To chyba się zdecyduje na ten sprzęt bo skoro mówisz, że sprawdzony i działa jak należy to najlepiej taki kupować :tak:

Widze że zakupy ,zakupy i jeszcze raz zakupy :)
Wyprawi już prawie kompletne:-p

Mi sporo brakuje jeszcze :

-Właśnie torba do wóżka (i dzięki za podpowiedz z tą z fisher price bo jest super)

-Przewijak miękki
-butelki
-laktator?
-karuzela
to chyba tyle wstępnie mi brakuje...
+ pieluszki troche kosmetyków jeszcze
(w piątek byłam też na zakupach pt:
waciki ,wkłady poporodowe,patyczki,kremy ,smoczki,gatki po porodowe itp)

Ostatnio kupiłam leżaczek (fisher price) ten do 18kg.
(okazja od koleżanki za 100zł) jak nowy !

oraz moje skromne piątkowe zakupy:
Pościele 3 el- zoo kremow
3el zestaw 120x90 poszewki powłoczki + ochraniacz (3356179932) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
rożek w tym samym kolerze zamówiłam

kocyk ten kremowy do wózeczka taki o ..
Kocyk Koc BOBAS DELIKATNY 3D NOWE WZORY HIT (3357755520) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

ręczniczek ten z żółwikiem
Okrycie kąpielowe BOBAS ECO ręcznik z myjką! (3365393917) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

+ Po 2 prześcieradła do wózka(kolor miętowy) i do łóżeczka( kakaowe)

Łóżeczko i komode mam taka
https://www.google.pl/search?q=łóże...;http%3A%2F%2Fwww.ceneo.pl%2F17649256;600;600

Dodatkowo mam też to krzesełko króre troche sobie poczeka :)
https://www.google.pl/search?q=łóże...-elementowy-safari-zyrafa-gratis.html;600;600

ja mam torbe do wozka zielona bo do spacerowki ale nieiwem czy nie bede innej szukac bo gondole mam czerwona i nie zbyt pasuje..
a wlasnie czym wypelniacie gondolke?bo ja niewiem co na dol dac..z mlodym chyba nic nie dawalam

u mnie już łóżeczko złożone, ubranka poprane i posegregowane, prasowanie zostawiłam na sierpień - po jednej kupce będę dziennie prasowała :) kosmetyki dzidziusiowe kupione :) w sierpniu fotelik :) no i trzeba jeszcze pampersy dwójki kupić :)

pościel, kocyki itp. mam po starszym więc niestety ale szkoda niepotrzebnie szaleć i wydawać na coś nowego ;) ale za to będę miała swoją wymarzoną karuzelę :-D fisher price tropikalny las ;)))

pokój tak jak kiedyś pisałam młody będzie dzielił ze starszym bratem :) kolory w pokoju to czerwień, niebieski i zielony :)

reklama
Do góry