reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla niemowlaka :)

reklama
Teraz , na spokojnie opiszę swoje wybory :)
Kupiłam kojec Motherhood- bardzo wygodny . Obawiam się, że będę musiała kupić drugi, bo Tomek uwielbia z nią spać. Kupimy dopiero spaceròwkę Link do: Zoom
Myślę poważnie o otulaczu Woombie dla dziewczyn. Do tego leżaczek baby bjorn soft mesh (jeden, bo jako drugi mam po T. leżaczek z F.P.). Dla siebie chcę kupić koszulę porodowo- do karmienia Link do: Pięknie urodzeni, czyli sukienki porodowe granatOVO - Mamy Gadżety Pisalyscie o torbie skip hop.Chciałbym ją mieć :) Łóżko mam (bukowe, polecam każdemu). Dokupię drugie, jak dziewczynki podrosną.
Aaa, i zamierzam kupić angel.sound na necie. monitor oddechu i video nianię mam po T. Najwyżej, kolejny monitor odd.kupię dla drugiej panny i tyle.

Teraz , na spokojnie opiszę swoje wybory :)
Kupiłam kojec Motherhood- bardzo wygodny . Obawiam się, że będę musiała kupić drugi, bo Tomek uwielbia z nią spać. Kupimy dopiero spaceròwkę Link do: Zoom
Myślę poważnie o otulaczu Woombie dla dziewczyn. Do tego leżaczek baby bjorn soft mesh (jeden, bo jako drugi mam po T. leżaczek z F.P.). Dla siebie chcę kupić koszulę porodowo- do karmienia Link do: Pięknie urodzeni, czyli sukienki porodowe granatOVO - Mamy Gadżety Pisalyscie o torbie skip hop.Chciałbym ją mieć :) Łóżko mam (bukowe, polecam każdemu). Dokupię drugie, jak dziewczynki podrosną.
Aaa, i zamierzam kupić angel.sound na necie. monitor oddechu i video nianię mam po T. Najwyżej, kolejny monitor odd.kupię dla drugiej panny i tyle.
Super są też piżamy z granatove
Fajne że mają dla niższych i wyzszych modele:)
Z tyłu guziki i jak np zzo to nie trzeba całego tyłka pokazywac:)Fajnie je widać na ig:)Też zamówię dla siebie:)

U nas też na szczęście kolek nie było wcale. Nastawiam się jednak głównie na karmienie piersią jak dotychczas.

reklama
Do góry