reklama
A kiedy planujesz?zgadnijcie o kim pomyslalam podczas wizyty w Sinsay?))Zobacz załącznik 778312
Ps. pampersow mam doslownie z 10 szt do szpitala. ogolnie wstrzymalam ruchy zakupowe do czasu babyshower bo pewnie duzo dostane.
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Joshi matko boska ile zapasow ja narazie Kupilam jedna paczke z dady. Na allegro jest mnóstwo tych wielopakow i wychodza całkiem dobrze cenowo tylko ja nie wiem jakie Franiowi przypasuja. Dlatego nie kupuje narazie zbyt duzo
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
Ja juz wielokrotnie pisalam ze polecam Avent, ale classic, a nie natural. Natural przy smoczku od butelki ma duzo plastiku i ciezko bylo mojej malej pic z takiej butelki, ale avent classic sie sprawdzil idealnie Avent classic to butelka podobna do Lovi, a Avent natural to cos jak tommy tippie ktorej tez nie polecamJa jeszcze NIC do pielegnacji malej nie mam haha ani pampersow ani chusteczek nic do mycia NIC moja polozna mi mowila zebym nie kupowala duzo tych pampersow newborn bo maluszek szybko wskakuje w te wieksze , sklep mam obok domu wiec jak cos zawsze moge wyskoczyc
Laski a co myslicie o butelkach i reszcie rzeczy z AVENT ?
Jest to kwestia gustu mamy i dziecka. Moze byc tez tak ze mój maly nie bedzie chcial butelki Lovi ktora kupilam i bede musiala probowac butelke o kształcie wlasnie tonmy tippie lub avent natural, kto wie
Avent ogolnie ma fajne rzeczy
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom
xXxIzuLQaxXx
Ja musze jechac do rossmana po pampersy ale sie wstrzymuje jeszcze.. jak minie poczatek listopada to kupie rozmiar 2 [emoji23] na razie maluch jest malutki i jakby sie urodzil to maz najwyzej kupi w rozmiarze 1.
Do szpitala mam jedynki malutka paczke.
Do szpitala mam jedynki malutka paczke.
Olgi89
Fanka BB :)
A właśnie ta firma Lovi ?? Chodzi mi nie tyle ze o butelki ale tez smoczki ??Ja juz wielokrotnie pisalam ze polecam Avent, ale classic, a nie natural. Natural przy smoczku od butelki ma duzo plastiku i ciezko bylo mojej malej pic z takiej butelki, ale avent classic sie sprawdzil idealnie Avent classic to butelka podobna do Lovi, a Avent natural to cos jak tommy tippie ktorej tez nie polecam
Jest to kwestia gustu mamy i dziecka. Moze byc tez tak ze mój maly nie bedzie chcial butelki Lovi ktora kupilam i bede musiala probowac butelke o kształcie wlasnie tonmy tippie lub avent natural, kto wie
Avent ogolnie ma fajne rzeczy
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
za 3 tygodnie. dokladnie 5 listopada. juz znalazlam fajne miejsce - taka klubokawirnia z sala zabaw dla dzieci. ogolnie moja przyjaciolka ma sie zajac organizacja. ja musze tylko zamowic ciasteczka na slodki stol (mam kolezanke cukiernika juz wstepnie umowiona) i fotografa (planuje brzuszkowa sesje wiec dogadam sie zeby za niewielka oplata wpadl fotograf i pstryknal nam kilka fotek) i chyba tyle. dzis mamy narade na ten temat.A kiedy planujesz?
Oo, to widzę że będzie z pompąza 3 tygodnie. dokladnie 5 listopada. juz znalazlam fajne miejsce - taka klubokawirnia z sala zabaw dla dzieci. ogolnie moja przyjaciolka ma sie zajac organizacja. ja musze tylko zamowic ciasteczka na slodki stol (mam kolezanke cukiernika juz wstepnie umowiona) i fotografa (planuje brzuszkowa sesje wiec dogadam sie zeby za niewielka oplata wpadl fotograf i pstryknal nam kilka fotek) i chyba tyle. dzis mamy narade na ten temat.
Ja robię za tydzień, miesiąc przed terminem, ale to taka mała imprezka, kawa i ciacha zrobię no i w domu po cichu
Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
xXxIzuLQaxXx
Z tego co zdazylam zauwazyc to snoczki lovi maja inny ksztalt od nuka czy aventu. Ja przy corkach uzywalam nuk przy pierwszej, a avent przy drugiej. Teraz skusilam sie na lovi, i mam taki kształt:A właśnie ta firma Lovi ?? Chodzi mi nie tyle ze o butelki ale tez smoczki ??
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
I jest to podobno kształt symetryczny, ktory nie powoduje wad zgryzu. Smoczek z butelki z kolei przypomina cyca [emoji4]
Link do: Dynamiczny smoczek uspokajający LOVI poczytaj sobie
Załączniki
reklama
Smoczek z butelki z kolei przypomina cyca
Niby z której strony [emoji12] butla to butla a pierś to pierś i nie ma co dawać się nabrać na chwyty marketingowe producentów. Nawet jakby ktoś wypuścił na rynek butelkę w kształcie piersi to to nadal kawał gumy i chodzi o mechanizm ssania piersi a nie o kształt smoczka. Brodawki każdej kobiety też mają inny kształt i wielkość przecież. Bzdura jak nic. Kp uruchamia aż 220 drobnych mięśni: ust, języka, gardła, podniebienia, twarzy, karku, szyi, klatki piersiowej a nawet przepony. Podczas karmienia naturalnego dochodzi do stymulacji nerwów czaszkowych, odpowiedzialnych za unerwienie najważniejszych organów: żołądka, śledziony, wątroby, trzustki, nerek, itd.
Karmienie przez smoczek z kolei uruchamia jedynie 40 mięśni ust… i o to chodzi a nie kształty itp.