LisiaMama
Fanka BB :)
Tez sie na nia czaje
Wlasnie zamówiłam i jutro powinna przyjść [emoji4] wanienka i stojak [emoji6]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Tez sie na nia czaje
A jak cenowo to wyglada?Wlasnie zamówiłam i jutro powinna przyjśćwanienka i stojak
A jak cenowo to wyglada?
Zaraz musze zobaczyc jak to u mnir na ebayu wyglada ale bardzo mi sie podoba ta wanienka...
ja rozkazalam mamie prac bez zadnego plynu do plukania. ciuszki mam rozne (uzywki i nowe). zarzadzilam prac raz w normalnym proszku a potem przed samym porodem drugi raz w lovelli (proszek chociaz podobno plyn lepszy?) i wtedy prasowanie.Ja też wypiorę, wyprasuję, tylko płyn do płukania potrzebuję.
I też do szpitala wezmę coś standardowego
Myślę nad laktatorem...
ja kupila 1,8 kg za 12 zl w biedrze.Dziewczyny, pamiętam jak pisałyście, że lovela 15 zł za 1.8 kg to tanio. Znalazłam na necie 40 zł za 5kg, wychodzi po 8 zł za kg- w porządku cena, a wysyłka darmowa od 150zł, więc zamówiłam 20 kg Może się komuś przyda.
superkoszyk.pl
ja rozkazalam mamie prac bez zadnego plynu do plukania. ciuszki mam rozne (uzywki i nowe). zarzadzilam prac raz w normalnym proszku a potem przed samym porodem drugi raz w lovelli (proszek chociaz podobno plyn lepszy?) i wtedy prasowanie.
ja kupila 1,8 kg za 12 zl w biedrze.
do szpitala jeszcze nie wiem co wezme. pewnie mama mi cos przyniesie ze 2 zestawy do wyboru i tyle
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Mój jak jeszcze był na piersi wyłącznie, to miewał tak, że przez kilka dni kupy nie robił i wtedy się dowiedziałam, że przy kp to normalne, bo kobiece mleko jest wchłaniane przez takiego maluszka prawie w całości, nie ma w nim nic zbędnego, więc i za bardzo nie ma co wydalić.U moich przechodzilo dopiero jak dawalam mm, i wlasnie ja slyszalam ze pezy cycu jest taka czesta kupa
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom