reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

reklama
Patrzcie jakie cudne [emoji177] szkoda tylko, ze kosztuje 399zl....[emoji51]

1475561210-biiqve.jpeg

1475561219-c13rqq.jpeg

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Śliczne, ale faktycznie cena zawrotna.

u mnie baardzo cieplo. dla mnie pajac w domu bedzie wystarczajacy. gorzej ze spaniem. rozek na pajaca do spania wystarczy? a potem po rozku co? bo podobno po 2-3 miesiacach juz dzieci nie chca bys scisniete... jakis spiworek?

Gabinia ile masz tych chust???

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
Mój bardzo długo spał w rożku i to lubił. Potem to już nawet trzeba było odpinać ten róg od strony nóg i tak spał, bo inaczej się nie mieścił.

Świetne te ubranka. Zwłaszcza sweterki... :D
No sweterki piękne

Ostatnio w lumpie widziałam takie futerko. Wiecie jak ciężko było się powstrzymać ? :D

cb7wugpju04jz4q8.png
ja juz widze ze o ile sobie jakis wewnetrznych limitow sama nie ustale to bedzie szalenstwo zakupowe po urodzinach Zosi. Teraz jeszcze sie wstrzymuje bo jakos sobie mysle czasami ze jeszcze sie wstrzymam do urodzin. niby i tak wszystko kupuje ale jednak cos tam nie zeby tak do konca nie zapeszyc idac na pewniaka. niech sie najpierw urodzi i to zdrowa. ale pozniej??? oj bede szalala! i moja mam ze mna i kolezanki. juz wiem ktore ciocie beda jej ciagle cos przynosily!:)

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

O matko Ale miałam dzisiaj koszmar. Aż się przebudzilam wystraszona, cała mokra z nerwow.
Zasypiajac ponownie tylko sobie powtarzalam nie myśl o tym nie myśl o tym no i przydnila mi się JOSHI :) po ostatniej wizycie przed porodem napisałaś nam tu na forum ze jednak będziesz miała dziewczynkę :)

reklama
O matko Ale miałam dzisiaj koszmar. Aż się przebudzilam wystraszona, cała mokra z nerwow.
Zasypiajac ponownie tylko sobie powtarzalam nie myśl o tym nie myśl o tym no i przydnila mi się JOSHI :) po ostatniej wizycie przed porodem napisałaś nam tu na forum ze jednak będziesz miała dziewczynkę :)
Matko boska toz co ja zrobie z wyprawka chlopieca [emoji23][emoji23][emoji23][emoji23]
Wiecie ze moj jedyny twierdzi nadal nawet po usg3d ze machnol corcie.
Smial sie ze najwyzej bedzie dresiara i w Fabiankowych ciuchach bedzie smigac [emoji23][emoji23][emoji23]
Ja wcale bym sie nie zdziwila jak by na sali porodowej wyszla inna plec niz przez cala ciaze . Juz raz to przeszlam [emoji23][emoji23][emoji23] 15 lat temu. Zamiast wiktorii dostalam Patryka [emoji7][emoji7][emoji7]

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry