Lisiamama ja jak jestem na zakupach to zerkam czasem na dziewczęce ubranka są cudowne. Nie dość że zbankrutowalabyn mając córkę to nie wiem gdzie bym pomiescila te ubranka bo mieszkamy jeszcze z tesciami. Mam nadzieję że druga będzie córeczką a my będziemy już w swoim domku
reklama
Właśnie rozmawiałam z siostra i mówiła, że jej 1 starczyly na ok miesiąc, bo wagowo pokrywają się z 2 i dla Małego po miesiącu te 1 już były za krótkie i wszystko wylatywalo gora, więc 2 paki to chyba w sam razA jednak przywieźli mi z Tesco te białe pampersy mam 2 duże paczki, więc może rozmiaru 1 już starczy ale to wyjdzie w praniu.
mamaNadii2
Fanka BB :)
woow już kupujecie pampersy ? Ja jak sobie pomysle ile mam kupowania to głowa boli
Wózek już mam , ubranka - praktycznie wszystko - właśnie piore , szczotke do włosów , termometr do wody ,pieluchy flanelowe , bambusowe kupiłam - świetna jakość i jakie milutkie ale za jedna dalam 17 zł,kocyk z wypełnieniem , ręcznik ,myjka, smoczek, bepanthen, krem na mróz i wiatr z nivea, zabawki 0+ to wszystko mam
potrzebuje dla siebie - koszule nocne , majtki siateczkowe, krem na sutki, podpaski poporodowe ,stanik do karmienia i poduszka do karmienia oraz podkłady poporodowe
dla Zosi : leżaczek ,przewijak, prześcieradła ,chusteczki , pampersy, octenispt , waciki, nożyczki
Troche tego jest ale część zostawiam na październik a reszta na listopad.
Końcem listopada chciałabym już mieć wszystko.
Wózek już mam , ubranka - praktycznie wszystko - właśnie piore , szczotke do włosów , termometr do wody ,pieluchy flanelowe , bambusowe kupiłam - świetna jakość i jakie milutkie ale za jedna dalam 17 zł,kocyk z wypełnieniem , ręcznik ,myjka, smoczek, bepanthen, krem na mróz i wiatr z nivea, zabawki 0+ to wszystko mam
potrzebuje dla siebie - koszule nocne , majtki siateczkowe, krem na sutki, podpaski poporodowe ,stanik do karmienia i poduszka do karmienia oraz podkłady poporodowe
dla Zosi : leżaczek ,przewijak, prześcieradła ,chusteczki , pampersy, octenispt , waciki, nożyczki
cytrusowa85
Właśnie leze z poducha pod dupcia i zrobiłam zamówienie na poszewki i przescieradeko z gumka z tego linka od Lisiej a tu telefon i ze sklepu dzwonili tego ze ulicy nie podalam ha ciaza ale ze telefon od razu he
cytrusowa85
ja wciąż jestem w czarnej d... z rzeczami do szpitala dla siebie ...
a pampersy kupię na końcu bo trochę miejsca zajmują i nie będę kupowała na zapas bo boję się, że przesadzę z ilością ...
W tym temacie mam to samo nie miałabym co włożyć w torbe do szpitala dla siebie
Z pampkami to tez na ostatni moment zawsze gdzies po marketach lub w rossmanie promocje jakies sa
mamaNadii2
ja a początek do szpitala kupie zwykle pampersy zielone i chusteczki do tego a potem będę kupować dady -tak zrobilam przy Nadii, tak zrobie i teraz
reklama
xXxIzuLQaxXx
Mamusia :)
To mi brakuje tylko:woow już kupujecie pampersy ? Ja jak sobie pomysle ile mam kupowania to głowa boli
-lewatywa
-tetry 5 szt z nadrukiem
-mleko jedynka do szpitala (taki u nas zwyczaj ze sie zanosi mleko dla dzieci)
-leginsy 2 szt
-bluzki rozpinane 2 szt.
-maszynka do golenia
-podspaski duze zwykle
-majtki dla mnie zwykle ale mocne, zeby dobrze trzymaly podpaske
Tak to wszystko mam
Wlasnie piore, wypralam juz rożki, materacyk i podusie z wózka, pieluchy tetrowe i pieluchy flanelowe. Teraz sie pierze kocyk. A potem wrzuce jeszcze biale ciuszki i na dzis koniec
Gorsze bedzie to prasowanie pozniej [emoji23][emoji23]
Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom