wyprzedziłaś mnie 70 zł +wysyłkaJuż znalazłam te mobilki co kleo wkleiła https://m.facebook.com/tinybirdhandmade/
Orientowałaś się cenowo może?
mnie ta wpadła w oko.. moje kolorki
reklama
elifit
Moderatorka
O to nie jest źle. Choć z papieru to sama mogę zrobić jeśli mi czasu starczywyprzedziłaś mnie 70 zł +wysyłka
I nawet tutorial znalazłam Link do: Karuzela nad łóżeczko DIY - mobil origami z pomponami
Ostatnia edycja:
No to prawda, niestety moje zdolności manualne są na poziomie minus 193839 więc zostaje przy kupnieO to nie jest źle. Choć z papieru to sama mogę zrobić jeśli mi czasu starczy
I nawet tutorial znalazłam Link do: Karuzela nad łóżeczko DIY - mobil origami z pomponami
elifit
Moderatorka
Dzięki temu mamy klientówNo to prawda, niestety moje zdolności manualne są na poziomie minus 193839 więc zostaje przy kupnie
elifit
Moderatorka
Wooow[emoji7] [emoji7]
Takie moje przykladowe twory Caly czas wymyślam cos nowego - nawet zrobiłam dywan do domu A teraz sie zabrałam za kocyk dla maluszka i kończę hipopotama olbrzyma[emoji14]
MISTRZYNI[emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7][emoji7]
Takie moje przykladowe twory Caly czas wymyślam cos nowego - nawet zrobiłam dywan do domu A teraz sie zabrałam za kocyk dla maluszka i kończę hipopotama olbrzyma[emoji14]
mam dwie chusty bawelniane raczej w kolorach dziewczynskich do sprzedania
serduszka lenny lamb 4,2
a margaretki didymos 4,6
cena za każdą 270 zl juz z wysyłką.
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
serduszka lenny lamb 4,2
a margaretki didymos 4,6
cena za każdą 270 zl juz z wysyłką.
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
Załączniki