reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

Super kocyk :) zobacz sobie jeszcze tą stroną poscieldladzieci.pl fajne ceny, super jakościowo, bo widziałam u koleżanek, dzisiaj do mnie przyjdą zasłony, kocyk, falbanka, poduszki, ale tylko do ozdoby łóżka, ochraniacz do łóżeczka i rożek z tego :)

reklama
Link do: Canvas Zigzag - Wielokolorowy - 120 x 170 | Dywany | KOMFORT - Sieć sklepów z panelami, dywanami, podłogami drewnianymi, wykładzinami i akcesoriami dywan taki zamówiłam, zakochałam się w nim normalnie!
Link do: ŁÓŻECZKO DZIECIĘCE Z SZUFLADĄ +MATERAC GPK MODELE łóżeczko takie :D

i tego oto mobilka nad łóżeczko :D
upload_2016-7-18_10-32-32.png

Załączniki

• upload_2016-7-18_10-32-32.png
    upload_2016-7-18_10-32-32.png
    50 KB · Wyświetleń: 298
Kleo idziemy w te same kolory [emoji4] tylko u mnie miała być podobna do dywanu tapeta na jedną sciane :) cudny ten mobilek !!

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Kleo idziemy w te same kolory [emoji4] tylko u mnie miała być podobna do dywanu tapeta na jedną sciane :) cudny ten mobilek !!

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka
tak u mnie też miała być taka tapeta, ale mój P. powiedział, że jak w psychiatryku... Więc poszłam w zygzakowaty dywan i tekstylia drogą kompromisu :)

dzisiaj jadę po tapete i nie mam pomysłu. pewnie postawię na biel lub krem.. albo trochę szarego.

Też chyba pòjde w kolorystyke szaro-zolta bo bardzo ją lubie :) Ja prawie wszystko bede robić sama :) tzn.kocyk,karuzele,pościel,dywanik,maskotki itp :) Taka mam pasje i cieszę się, że wkoncu zrobie cos dla wlasnego maluszka :)

Też chyba pòjde w kolorystyke szaro-zolta bo bardzo ją lubie :) Ja prawie wszystko bede robić sama :) tzn.kocyk,karuzele,pościel,dywanik,maskotki itp :) Taka mam pasje i cieszę się, że wkoncu zrobie cos dla wlasnego maluszka :)
Koniecznie się pochwal!
Ja karuzele też chcę sama zrobić. Ostatnio widziałam na grupie zrób to sam zabawki to najtańsza mobilka ze zwierzątkami 140 zł
Co do kolorystyki to ja wprost uwielbiam szary z turkusem :)
cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Do góry