reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

A ja jakoś w ogóle nie mam nastroju, żeby coś kupować. Dla chłopca nic mi się nie podoba. :sad:

Ja też nie mam nastroju, ale powoli się przełamuje i kupiłam różową kurtkę zimową dla Apolonii ;) Chociaż przysięgłam sobie, że moja córka nie będzie ubierana na różowo, to zrobiłam to tylko po to, żeby uwierzyć w to, że to jednak dziewczynka :)
Też ciężko oswoić mi się z myślą, że będę mieć córkę, a nie wymarzonego syna, i z mojej męskiej rodziny już nici na starcie :)

reklama
wejdż na Ali ;) A jaki lubisz styl dla chłopca?

Ja np lubię mocne intensywne kolory, szarości, w Pepco fajne bodziaki były dla chłopca, a dla dziewczynek przebrane akurat.
Gdzie wejść? Jakaś strona? Podrzuć linka.
No właśnie dla chłopca, to sama nie wiem jaki mi się styl podoba.

Ja też nie mam nastroju, ale powoli się przełamuje i kupiłam różową kurtkę zimową dla Apolonii ;) Chociaż przysięgłam sobie, że moja córka nie będzie ubierana na różowo, to zrobiłam to tylko po to, żeby uwierzyć w to, że to jednak dziewczynka :)
Też ciężko oswoić mi się z myślą, że będę mieć córkę, a nie wymarzonego syna, i z mojej męskiej rodziny już nici na starcie :)
Miałyśmy się z Krasnalem zamienić, gdyby ona miała dziewczynkę, a ja chłopca, ale jej się udało zrealizować marzenie, więc to nieaktualne, to może my się zamienimy? Ja Ci dam Baltazara, a Ty mnie Apolonię? :blink::-p

Miałyśmy się z Krasnalem zamienić, gdyby ona miała dziewczynkę, a ja chłopca, ale jej się udało zrealizować marzenie, więc to nieaktualne, to może my się zamienimy? Ja Ci dam Baltazara, a Ty mnie Apolonię? :blink::-p

Jeszcze 2 dni temu, jakbym takie coś przeczytała, to zaczęłabym płakać, że szkoda, że to nie możliwe. :D :D

U mnie też już lepiej. Ale jakoś wciąż się do końca nie pogodziłam.

Dzięki :happy:

Myślę, że to normalne, że potrzebujemy trochę czasu, bo jednak nie spełniło się dosyć ważne dla nas marzenie ;) Pewnie jak się urodzi, to ani Ty, ani ja nie będziemy chciały zamienić na dziecko innej płci :D

Myślę, że to normalne, że potrzebujemy trochę czasu, bo jednak nie spełniło się dosyć ważne dla nas marzenie ;) Pewnie jak się urodzi, to ani Ty, ani ja nie będziemy chciały zamienić na dziecko innej płci :D
Właśnie widzisz ja kocham bardzo mojego starszego synka, a i tak żałuję ciągle, że nie jest dziewczynką. Myślę, że jest wspaniały, mądry, grzeczny, śliczny i w ogóle, ale i tak wolałabym, żeby był dziewczynką. Teraz pewnie będzie to jeszcze silniejsze, bo o ile miałam tylko jego, to zawsze jeszcze liczyłam, że kolejna będzie dziewczynka, to teraz wiem, że dziewczynki już nigdy nie będzie.

Dziewczyny nie przejmujcie się, te dzieci są nam pisane i żadna inna konfiguracja nie była by dobra, tak będzie idealnie zobaczycie za parę mcy :) madruje się bo ja swoje rozczarowanie płcia przeszłam w pierwszej ciąży Za nic nie mogłam znieść myśli że nie urodze syna, teraz noszę druga córkę a sobie samej pukam się po głowie jak mogłam nie chcieć córci ;)

3 Pieces/set 2 rompers cap infantil clothes baby girl
Link do: 3 Pieces/set 2 rompers + cap infantil clothes baby girl & boy cat/cow/lion cartoon cotton jumpsuits Baby Romper babywear -in Rompers from Mother & Kids on Aliexpress.com | Alibaba Group
(from AliExpress Android) ale fajne

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Do góry