reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

Oo to koniecznie! Mają śliczne kocyki dla dzieci, 29'99 :)

Lookata sporo tego Masz :) mnie też czeka pranie :)

Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
Mam tego za dużo... Jedna półka to rozmiar 56,druga 62 i tak się zastanawiam czy tej 56 użyje Przy pierwszej córce bardzo brakowało mi tych małych ubranek miałam większość 62 w których tonela i musiałam dokupowac bo urodzila się mając 53 cm Drugie dzieci rodzą się jednak większe więc teraz może nie użyje tych mniejszych.. Zobaczymy

Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka

reklama
Mam tego za dużo... Jedna półka to rozmiar 56,druga 62 i tak się zastanawiam czy tej 56 użyje Przy pierwszej córce bardzo brakowało mi tych małych ubranek miałam większość 62 w których tonela i musiałam dokupowac bo urodzila się mając 53 cm Drugie dzieci rodzą się jednak większe więc teraz może nie użyje tych mniejszych.. Zobaczymy

Użyjesz chwilę najwyżej. Zobaczysz kiedy będzie dzidziuś chciał wyjść

cb7wugpju04jz4q8.png

Rozmiar rozmiarowi nierówny :) coś na pewno użyjesz, nie przejmuj się :) Fajnie jest mieć wybór :D

Lux, Krasnal super zakupy. Boskie są te ciuszki.
Lookata ja też mam duzo ubranek, co najlepsze stwierdziłam ostatnio ze zdecydowanie za dużo Ale ciągle nie moge sie powstrzymać przed kolejnymi zakupami. Ehhh mój portfel już coraz cieńszy i taki smutny

Zobacz załącznik 777117Zobacz załącznik 777118Zobacz załącznik 777119Zobacz załącznik 777120

A to jeszcze a propos Lidla - od poniedziałku trochę ubrań, gdyby któraś miała jeszcze za mało [emoji2]
U nas juz byly [emoji7] obkupilam malego.
Kurcze tylko tych spodenek nie bylo [emoji52]
Mame bede musiala poslac [emoji41]

Ja lidlowskie rzeczy dzieciece bardzo lubie.
Maja dobry gatunek I po praniu nic sie z nimi nie dzieje.
Filipa ubieralam zawsze w Lidlu. Teraz nosi 128 wiec ten rozmiar juz zadko jest.
Ale do 116 ubieralam.
Joshi a ile u Was kosztowała?:)

Wysłane z mojego PLK-L01 przy użyciu Tapatalka
Kurcze nie pamietam ale chyba 11.90 e

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

Lux, Krasnal super zakupy. Boskie są te ciuszki.
Lookata ja też mam duzo ubranek, co najlepsze stwierdziłam ostatnio ze zdecydowanie za dużo Ale ciągle nie moge sie powstrzymać przed kolejnymi zakupami. Ehhh mój portfel już coraz cieńszy i taki smutny
Haha smutny portfel dobre...
Ja nie kupiłam z tej półki prawie nic poza czterema pajacami z olx i rozkiem za 30zl łącznie Za to wczoraj prawie 500zl poszło na rzeczy higieniczne, apteczne, nowy materacyk do kołyski, przewijak itp Nawet nie wiem jak to możliwe że za te kilka rzeczy tyle kasy poszło... Masakra

Haha smutny portfel dobre...
Ja nie kupiłam z tej półki prawie nic poza czterema pajacami z olx i rozkiem za 30zl łącznie Za to wczoraj prawie 500zl poszło na rzeczy higieniczne, apteczne, nowy materacyk do kołyski, przewijak itp Nawet nie wiem jak to możliwe że za te kilka rzeczy tyle kasy poszło... Masakra

Ja tez musze materacyk kupic do kosza mojzesza chociaz juz sie zastanawialam tez czy go po prostu nie uszyc samemu z gabki kiedys wszyscy spalismy na gabce i jakos zyjemy ;)

Edit: zreszta nawet nie wiem czy to mkje dziecie bedzie chcialo spac w koszu mojzesza...
thgfflw1k3inkyc3.png

@creativo nikt tego nie wie. Jak się nie sprawdzi to sprzedasz :)

cb7wugpju04jz4q8.png
Kosz dostalismy w spadku wiec nic na tym nie strace a ucieszylam sie bo chce go ustawic przy lozku zeby w nocy miec blisko do Emilki no i w dzien tez bedzie w tym koszu na poczatku

Moge zadac glupie pytanie ? Jak taki noworodek sie obudzi w nocy to go trzeba przewijac za kazdym razem czy to indywudualna sprawa ?

thgfflw1k3inkyc3.png

reklama
Kosz dostalismy w spadku wiec nic na tym nie strace a ucieszylam sie bo chce go ustawic przy lozku zeby w nocy miec blisko do Emilki no i w dzien tez bedzie w tym koszu na poczatku

Moge zadac glupie pytanie ? Jak taki noworodek sie obudzi w nocy to go trzeba przewijac za kazdym razem czy to indywudualna sprawa ?

thgfflw1k3inkyc3.png
To zależy. Moja starsza za każdym obudzeniem oprócz siusiu robiła kleksa kupki to musiałam przewijać. Młodsza za to kupę 1 raz dziennie i to nigdy w nocy więc szybko przestałam ją przewijać bo nawet nie siusiała dużo i tylko niepotrzebnie się rozbudzała [emoji6] zobaczysz czy jest potrzeba.

@Krasnal77 czadowe ciuszki - moje klimaty [emoji3]

Do góry