reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

Franio dzisiaj dostał od wujka pajacyk Supermena jest mega.
A ja za chwile idę do znajomej, która urodzila synka dokładnie tydzień temu. Już się nie mogę doczekać kiedy zobacze to malenstwo

reklama
nasz nowy nabytek
hamaczek
1473527161180.jpg

i wiaderko do kąpieli; )

Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1473527161180.jpg
    1473527161180.jpg
    52,3 KB · Wyświetleń: 377
nasz nowy nabytek
hamaczek Zobacz załącznik 772352

i wiaderko do kąpieli; )

cudo. no jakos nie moge sie przekonac do wiaderka - mysle ze nie bede umiala w nim kapac:((( chociaz bardzo by mi pasowala z uwagi na brak miejsca w domu. Da sie to tanio kupic? bo do tej pory same markowe widzialam za min 100 zl?

mi kolezanka obiecala dzis "zalatwic" taki uzuwany bujaczek Link do: leżaczek babybjorn - Szukaj w Google zakochalam sie... moja estetyka! chociaz Zosia moze by wolala we wscieklozielonych barwach fisher prise:))) niech sie dziecko uczy dobrego smaku:)

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

ja wiaderko kupilam używane za 30 zl inaczej je sobie wyobrażałam ale ono jest calkiem spore.
1473528453647.jpg

i z racji małej łazienki i ciągłych wypadów weekendowych bedzie dla nas bardziej mobilne ;)

Załączniki

• 1473528453647.jpg
    1473528453647.jpg
    40,8 KB · Wyświetleń: 372
ja wiaderko kupilam używane za 30 zl inaczej je sobie wyobrażałam ale ono jest calkiem spore.
Zobacz załącznik 772356
i z racji małej łazienki i ciągłych wypadów weekendowych bedzie dla nas bardziej mobilne ;)

w komisach sa uzywane? czy internet tylko? za 30 zl to kupilabym na probe chociaz

Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!

Mam zamiar kupić sobie pieluszkę wielo tak żeby spróbować i spełnić swoją zachciankę. Patrząc na moje świrstwo do chust to szybko i tu zeświruję a o to nie trudno bo piękne są. :)

Baby Washable Reusable Real Cloth Pocket Nappy Diaper Cover Wrap, suits Birth to Potty One Size Nappy Diaper Cover Wrap Inserts
http://s.aliexpress.com/ZfQNRfau
(from AliExpress Android)

cb7wugpju04jz4q8.png

reklama
Do góry