reklama
nasz nowy nabytek
hamaczek
i wiaderko do kąpieli; )
Napisane na SM-G357FZ w aplikacji Forum BabyBoom
hamaczek
i wiaderko do kąpieli; )
Załączniki
cudo. no jakos nie moge sie przekonac do wiaderka - mysle ze nie bede umiala w nim kapac(( chociaz bardzo by mi pasowala z uwagi na brak miejsca w domu. Da sie to tanio kupic? bo do tej pory same markowe widzialam za min 100 zl?nasz nowy nabytek
hamaczek Zobacz załącznik 772352
i wiaderko do kąpieli; )
mi kolezanka obiecala dzis "zalatwic" taki uzuwany bujaczek Link do: leżaczek babybjorn - Szukaj w Google zakochalam sie... moja estetyka! chociaz Zosia moze by wolala we wscieklozielonych barwach fisher prise)) niech sie dziecko uczy dobrego smaku
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
ja wiaderko kupilam używane za 30 zl inaczej je sobie wyobrażałam ale ono jest calkiem spore.
i z racji małej łazienki i ciągłych wypadów weekendowych bedzie dla nas bardziej mobilne
i z racji małej łazienki i ciągłych wypadów weekendowych bedzie dla nas bardziej mobilne
Załączniki
w komisach sa uzywane? czy internet tylko? za 30 zl to kupilabym na probe chociazja wiaderko kupilam używane za 30 zl inaczej je sobie wyobrażałam ale ono jest calkiem spore.
Zobacz załącznik 772356
Żeby do czegoś dojść trzeba wyruszyć w droge!
elifit
Moderatorka
Mam zamiar kupić sobie pieluszkę wielo tak żeby spróbować i spełnić swoją zachciankę. Patrząc na moje świrstwo do chust to szybko i tu zeświruję a o to nie trudno bo piękne są.
Baby Washable Reusable Real Cloth Pocket Nappy Diaper Cover Wrap, suits Birth to Potty One Size Nappy Diaper Cover Wrap Inserts
http://s.aliexpress.com/ZfQNRfau
(from AliExpress Android)
Baby Washable Reusable Real Cloth Pocket Nappy Diaper Cover Wrap, suits Birth to Potty One Size Nappy Diaper Cover Wrap Inserts
http://s.aliexpress.com/ZfQNRfau
(from AliExpress Android)
LisiaMama
Fanka BB :)
Kupiłam ostatnio takie dwa zestawy spodenki + body
I zamówiłam takie cudeńka [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
I zamówiłam takie cudeńka [emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
elifit
Moderatorka
reklama
elifit
Moderatorka
Kupiłam też szczotkę tangle teezer w Rossku akurat w promocji z 42 zł na 31.