Link do: SMERFNA PAKA DLA CHŁOPAKA 0/12 m NEXT t. Nowe ZIMA dziewczyny zobaczcie co dziś zakupiłam dla synka jestem taka podjarana w środę będzie paczuszka super ta kobietka ma ciuszki zobaczymy jak przyjdą jak gatunkową
reklama
elifit
Moderatorka
Carters bardzo dobra firma
Next tak samo
Next tak samo
elifit
Moderatorka
to super kurde cieszę się jak by to było dla mnie ha haCarters bardzo dobra firma
Next tak samo
Chyba lateksowe są najbardziej polecane. Kiedyś to była kokos/pianka/gryka ale w tej gryce robactwo się lęgnie. Podobno lateks jest hipoalergiczny.Dziewczyny pomóżcie... jaki ja mam kupić materac dla małej? czytam i czytam i się zupełnie pogubiłam...
elifit
Moderatorka
Ja mam piankowy. Lateksowy też super tylko droższyDziewczyny pomóżcie... jaki ja mam kupić materac dla małej? czytam i czytam i się zupełnie pogubiłam...
Elifit a jakiej firmy kupiłaś? Jesteś zadowolona? U mnie lateks odpada- mąż ma na lateks nadwrażliwość, gryki nie chce, Ew. Kokos
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
elifit
Moderatorka
Hevea. Jestem bardzo zadowolona. Jest miękki i plastycznyElifit a jakiej firmy kupiłaś? Jesteś zadowolona? U mnie lateks odpada- mąż ma na lateks nadwrażliwość, gryki nie chce, Ew. Kokos
reklama
LisiaMama
Fanka BB :)
Dziewczyny pomóżcie... jaki ja mam kupić materac dla małej? czytam i czytam i się zupełnie pogubiłam...
Ja kupiłam taki i jest super plus ma wszystkie certyfikaty w tym instytutu matki i dziecka
http://badum.eu/produkt/materac-premium-baby-aero-3d-optima/