reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Wyprawka dla naszych Maluszków ♥

Ja dwa rozki kupuje zwykle takie co by do poscieli do lozeczka pasowaly [emoji6]
I kupuje poduszke I kocyk minky dwa zestawy .

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja dzis rożki kupilam [emoji6]

O wlasnie o taki komplet mi chodzi kocyk minky z podusia. Gdzies wczoraj widzialam na internecie za 130 zl ale teraz nie pamietam jaki to byl sklep i szukam i szukam a chcialam Wam pokazac

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Ja koniec koncow zrezygnowalam z rozka minky, i postanowilam kupic kocyk minky w komplecie bo posluzy po prostu dluzej. Rozek jest na 3-4 mc, kocyk na 3-4 lata [emoji4]

Napisane na HUAWEI GRA-L09 w aplikacji Forum BabyBoom

Rożek po rozłożeniu jak dziecko wyrośnie śmiało bedzie robił za kocyk do fotelika albo wózka [emoji846]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Które fajniejsze dziewczyny? Doradzcie mi. Nie chce duzego łóżeczka bo takie mam. Synus na nowym mieszkaniu dostanie za pol roku dorosle lozko wiec jego sie zwolni a potrzebuje czegos malego i nie wiem ktore lepsze. Kolyska czy dostawiane

Link do: LITTLE WORLD Komplett-Wiegenset VOGELGLÜCK

Link do: Beistell- & Stubenbett 4 in 1 komplett, Safari, weiß

Dostawne na pewno będzie na dłużej. Ale w kołysce można pobujać. :-p Jeśli masz przenosić dziecko dopiero po pół roku, to kołyska nie dotrwa. Pół roczne dziecko może już chcieć siadać, a to nie jest bezpieczne w kołysce...

@aneta_ck kołyska śliczna ale dostawka rzeczywiście bardziej praktyczna. Pytanie do czego Ci to potrzebne? Łóżeczko też będzie? Mała ma w tym spać w nocy czy tylko w dzień?

Ja lubię mieć dziecia obok, a że piętrowy dom, to musiałam wymyślić coś do spania w salonie (który nie powala rozmiarami). Łóżeczka nie będziemy mieć bo mały będzie spał z nami jak starsze córki kiedy były małe, a na kanapie go nie ułożę bo ma specyficzne przeszycia i pikowania i byłoby mu niewygodnie. Myślałam o koszu mojżesza bo kołyski nie mam gdzie postawić - jedyne wolne miejsce zajmuje klatka fretki. Ale zdecydowałam się na coś, co posłuży dłużej niż kilka miesięcy. Kiedyś któraś z Was wspominała o leżaczku 3w1 Tiny Love ito właśnie kupię - funkcja łóżeczka na początek z opcją bujania, potem leżaczek. Jest też karuzelka z melodyjkami. Myślę, że się sprawdzi.

Szukałam ostatnio powłoczki do mojej poduszki Poofi - kiedyś były dostępne na ich stronie. Niestety już nie ma. Na OLX zakupiłam nową poduszkę, dokładnie taką Link do: Poduszka do karmienia | Poofi w cenie 80zł. Nie była używana bo dzidzia lubi być karmiona na leżąco. Jeszcze pachnie nowością ;) Takie deale lubię :D

reklama
Do góry