reklama
ladyk24na7
Fanka BB :)
Model Butterfly z serii WOMAR Zafirro. Polska firma Womar.
Julisia
Sama uzywalam chustę tkanką przy starszej od 2 miesiąca, a przy mlodszej od 2 tygodnia. A ze obie sa dosc drobne i lekkie to nosilam je nawet jak mialy skończone 2 latka. Teraz tez bede nosila małego kwestia tylko czy od początku chociazby w domu, czy dopiero na wiosnę.
Lilolo
Ja tez będę używała chusty lub nosidełka jeszcze nie zdecydowałam w sumie czego. Ale uważam, że przy Zuzia i Hani będzie to duże ułatwienie. Przy Jagodzie nie używałam żadnej z tych rzeczy wiec zobaczymy jak tu się sprawdzi.
Na staraczkach dziewczyny radziły żeby na razie nie kupować kołderki tylko raczej kocyk czy śpiworek. Podobno dziecko przykrywa się kołderką dopiero jak ma ok. roczku. Co o tym myślicie? Bo jeśli faktycznie ma mi się przydać dopiero za rok to chętnie dołożę ten wydatek. Jednak dziwnie tak bez kołderki na zimę.
Lilka przez kilka miesiecy spala w śpiworku, koledrka dużo później, teraz tez tak będzie
Dziewczyny jaka butelka na początek bedzie dobra? Czytałam ze madela jest świetna, mam tez laktator madeli, ale jest droga. A ja zamierzam karmić piersią, tylko mysle ze warto mieć butelkę na wszelki wypadek, no i kupic jedna czy wiecej? Czy kupic np Aventu bo tez czytałam ze sa chwalone i polecane.
.
Przy Lilce uzywalam tommee tippee teraz tez zamierzam, ale narazie kupie 1 mała, zawsze można dokupić np na allegro
kamila1983
Wczesniej używałam butelek nuk tych ze scietym smoczkiem i bylam bardzo zadowolona smoczki uspokajajace tez z nuka kupowalam przy mai i filipie tersz tez juz zakupilam
Mam tez avent natural zobaczymy co to za cudo avent classic u nas sie nie sprawdzily.
Colly ja mialam kolderke od poczatku przykrywalam nóżki jakos spiworki do mnie nie przemawialy teraz zakupilam otulaczek z nadzieje ze przy tym dziecku pospie wiecej
Poczynilam kolejny zakup pieluchy w biedrze i oilatum na allegro
Mam tez avent natural zobaczymy co to za cudo avent classic u nas sie nie sprawdzily.
Colly ja mialam kolderke od poczatku przykrywalam nóżki jakos spiworki do mnie nie przemawialy teraz zakupilam otulaczek z nadzieje ze przy tym dziecku pospie wiecej
Poczynilam kolejny zakup pieluchy w biedrze i oilatum na allegro
szczesliwa.4
Słyszałyście o tym otulaczu woombie? Miała któraś z Was albo zamierza kupić?
reklama
Szczesliwa, masz na myśli ten taki bardzo przylegający do ciałka? Taki kokon? Kupiłam dla Hani ale ani razu Jej w niego nie włożyłam. Wydaje mi się, że to może być fajne dla wcześniaka, albo dla malutkiego dziecka z cc. Moja Mała nie lubiła być tak mocno opatulona.