reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wyprawka dla maluszka

reklama
Serdeczne sękju za pomoc- w poniedziałek wybieram się do duuuuużżżżego sklepu z wózkami to się pogapię w realu i może na coś zdecyduję ;D

A ja kupiłam dzisiaj wózek firmy "emjot" mini maxi.
Jest to gondola ze spacerówką.
Ma regulowaną wysokość i przekładaną rączkę, hamulce działają lekko i bez zarzutu.
Oprucz tego duże, pompowane koła, nosidło, kosz na zakupy, torba na drobiazgi i osłona przeciwdeszczowa. W środku są pięciopunktowe pasy, jest lekki i poręczny no i co najważniejsze kosztował 649 złotych. W sklepie gdzie go kupiałam było 8 kolorów do wyboru, ale są też inne na zamówienie.

Dla zainteresowanych link do stronki producenta:
http://www.emjot.com.pl/

Juz mi sie spodobal ten wozeczek, mini max ale bez paskow, jest sliczny. Teraz musze pospisywac wszystkie marki wozeczkow, ktore mi sie podobaja i poogladac w sklepie oraz porownac ceny ;)

Nienna- mi tez bardzo sie podoba ten wozeczek i cena tez jest super. Tam gdzie ja chce kupic tez sa wlasnie z tej firmy. A mozesz napisac czy sklada sie dobrze, chodzi mi o wlozenie do auta.
Ja jeszcze zastanawiam sie nad wozkiem firmy tako www.tako.czest.pl hm tylko musze wyczaic jego cene. ;D

Ja dzisiaj wybieram sie do geanta bo wlasnie tam sa tanie body i spioszki i pajacyki ;)
Kolezanka tez wlasnie tam kupowala dla swojej malej i mowi ze sa dobrej jakosci bo po praniu nic sie z tym nie dzieje, moze troszke cieniutka ta bawelna ale w koncu bedzie lato jak sie dzidzia urodzi :laugh:

Gumecka - dzisiaj ogladalam wozeczek Tako, model Natalia i uwazam, ze jest super, ma wszystko co potrzebne i wazne ale niestety zapomnialam sprawdzic jak sie sklada a cena to 660 pln, i zauwazylam, ze co sklep to inna cena, mysle ze warto sprawdzic cene w hurtowni i u producenta.

Hej dziewczyny, pewnie wiele z Was zaglada na allegro i kupuje rozne rzeczy dla maluszkow. Ostrzegam przed kupowaniem uzywanych ubranek. Ja wlasnie otrzymalam dzis wieksza przesylke z zakupionymi na allegro malutkimi slicznosciami - ubranka, ktore na zdjeciach prezentowaly sie pieknie, w rzeczywistosci wygladaja NAPRAWDE jak scierki do podlogi, noszone juz prze 5 pokolen.... Radze kupowac tylko od ludzi z okolicy, tak aby odebrac osobiscie, wtedy macie mozliwosc sprawdzenia za co placicie.

Tak wlasnie kupilismy przesliczne blekitne lozeczko z materacem i piecioczesciowa posciela Drewex zaa 150zl!!!

Jesli macie jakies miejsaca, gdzie sa ladne i tanie rzeczy - dawajcie znac. Ja polecam wanienki z IKEI, sa w pieknym kolorze i kosztuja 26 zl. Mozna dokupic do nich plastikowe pojemniki w tym samym kolorze - komplet 3 szt - 19,90. Ja kupie tam jeszcze przewijak z dodatkami i nakladke na przescieradlo, moze tez reczniki kapielowe dla niemowlakow. Maja tez ladne niektore zabawki.
http://www.ikea.com/webapp/wcs/stor...langId=-27&parentCats=10106*13764&cattype=sub
http://www.ikea.com/webapp/wcs/stor...tCats=10106*13764&chapterId=13802&cattype=sub
http://www.ikea.com/webapp/wcs/stor...tCats=10106*13764&chapterId=13816&cattype=sub

Gumecka, z tego co zauważyłam to większość tego typu wózków składa się w podobny sposób. Ten składa się łatwo i szybko, do naszego bagażnika się mieści(mamy Ładę), myślę że do przeciętnej wielkości samochodu powinien wejść bez problemu. Zawsze możesz też szybko zdemontować kółka- wtedy jest trochę niższy i węższy. Nam w sklepie zaproponowano abyśmy sobie przymierzyli do bagażnika i myślę, że każdy sprzedawca na to pozwoli.

Dziewczynki zajrzyjcie sobie na stronkę hurtowni artykułów niemowlęcych, tam też jest sporo wzorów wózków:

http://www.madar.siedlce.pl/sklep2.htm

reklama
Kasia77-tak masz racje trzeba niestety polatac po sklepach i porownac ceny. Ja np bylam w hurtowni i tam za wozek firmy mikado chca 590zl a sklepie w centrum miasta 670zl wiec roznica jest. U nas tez wozek tako kosztuje kolo cos ponad 600zl ale mnie sie bardzo podoba wiec chyba taki kupie.

Nienna-dzieki za informacje, ja wzasadzie mam duzy bagaznik(stary mercedes 8) ) ale moj maz ma tam cos takiego jak tuba grajaca wiec juz zapowiedzial ze jej nie wyciagnie, wiec wozek musi sie poskladac idealnie. Ale chyba z przymierzeniem do bagaznika nie bedzie problemow, w koncu oni chca sprzedac te wozki wiec musza sie godzic. ;)

Do góry