reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

wyprawka dla maluszka

Ja mam laktator reczny. Dostałam od koleżanki. Nie wiem który lepszy. Oczekuje pierwszego dzidziusia wiec nie mam doswiadczenia. Dlatego chetnie tez czekam na wasze doswiadczenia.

reklama
Ja bede miala reczny laktator Avent i mam nadzieje, ze jak bede karmila piersia to w zupelnosci mi wystarczy :)
Moja kolezanka uzywa modeli i chwali sobie.

Dzieki "Agatka", ale siedzie już w tym necie od 2 dni i nic nie mogę znaleść, oprócz ogłoszeń, "sprzedam wózek.......Mikrus", a mi chodzi o jego fukcjonowanie ;). Muszę do nich zadzwonić dowiedzieć się, gdzie je sprzedają, bo w naszym mies=ście są tylko na zamówienie, na wystawkach sklepowych nie uraczysz go. Pozdrawiam

Heeej!!!
Dziewczyny, moze ktoras sie orientuje...
Czy dzidzia moze na stale spac w lozeczku turystycznym? Czy nie ma przeciwskazan? Czynie za twarde czy tez nie za delikatne? Nie chcemy kupowac mebli bo wciaz jestesmy na walizkach, ale chcialabym byc pewna, ze malenstwu sie bedzie zdrowo i dobrze spalo..??
No i moze ktoras wie czy jest OK gdyby maluch spal z nami w duzym lozku? Czy go nie zgnieciemy???
Bardzo prosze o odzew ktokolwiek cos wie!!!
Dzieki!
Surykatka ;)

Ja co prawda jeszcze nie zaczęłam starań o dzieciątko...ale już mam hopla na punkcie wóżków...hihi
No więc mi osobiście do gustu przypadły wózki Polaka. Co prawda wiem, że są dość ciężkie, niemniej jednak wizualnie spełniają wszystkie moje oczekiwania..a i kolorystyka jest superowa. Czy któraś z Was słyszała coś o tych wózkach? Bo ja mam na nie chrapkę...ach szkoda, że jeszcze nie mogę kupić..;D;D Trza poważniej pomyśleć o dzidzi :D

Oto strona tego producenta www.polak.com.pl

Pozdrawiam seredecznie

PS. ale wam zazdroszcze juz tych dzieciecych zakupow  ;D

Ja jutro wybieram sie po cała wyprawke,otworzyli we wrocku wielki supermarket z rzeczami dla dzidziusiów i musze zobaczyc co tam jest ciekawego :) :) :) Mam nadzieje ze mezulek nie zmieni zdania i mnie tam zawiezie :) :) :)
Ale zaszaleje!!!

Ja kupiłam Avent ręczny.Bardzo go wszyscy chwalą,w sumie to nie spotkałam się z żadną negatywną opinią na jego temat.Słyszałam też że jest lepszy od elektrycznego.

hej!
ja mam juz sporo rzeczy brak mi jeszcze drobiazgów, ale wogole nie myslałam o butelkach i laktatorach??? bo myslała że jak zamierzam karmić piersią to mi to niepotrzebne..czy uważacie że trzeba to zakupić juz przed porodem?? co prawda jak wszystko bedzie ok. to wracam po macieżyńskim do pracy i myslalam ze dop. wtedy pomysle o butelkach i laktatorach. napiszcie cos wiecej dalczego akurat juz teraz to nabywacie ?

reklama
Ale miałam rewela dzień- kupiłam
wózek firmy aro- model lex2plus za 700 zeta- beż/ oliwka
wyrko z 2 poscielami+ przescieradełko+przewijak+kołderka+podusia+ przescieradełko na przewijak+materacyk za- 600 stówek
nosidełko- firmy deltim za 230 zeta- w kolorze oliwki
no i ubranka ;D rozniaste, w kolorach żółtym, różowym, zielonym, niebieskim ;D ;D ;D
rożek z podusia
Zostalo nam do kupienia wszystko związane z pielegnacja, myciem no i oczywiscie pieluszki ;D
REWELACJA UCZUCIE ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Do góry