reklama
Ja tez taką kupiłam tą poduszkę- klina ostatnio dla mojego poprzedniego noworodka i używam do dziś.
Kupowałam tez szczególnie dlatego ze jest oddychająca - tzn. ma dziurki takie wielkosci palca i nie ma takiego ryzyka uduszenia gdyby dziec był na brzuchu...
Polecam tez pokrowiec na przewijak, tylko patrzcie na rozmiar bo ja zamały kupiłam i si etroche meczyłam przy zakładaniu, az w koncu teraz mam porozrywany, chyba biały frotte kupie zeby mozna było prac w wysokiej temp.
Kupowałam tez szczególnie dlatego ze jest oddychająca - tzn. ma dziurki takie wielkosci palca i nie ma takiego ryzyka uduszenia gdyby dziec był na brzuchu...
Polecam tez pokrowiec na przewijak, tylko patrzcie na rozmiar bo ja zamały kupiłam i si etroche meczyłam przy zakładaniu, az w koncu teraz mam porozrywany, chyba biały frotte kupie zeby mozna było prac w wysokiej temp.
wiosna2013
Fanka BB :)
Zaciekawiłyście mnie tym klinem.....Czyli jeśli chodzi o pościel to można kupić klina + śpiworek (już bez normalnej poduszki i kołdry) i to maluszkowi wystarczy do łóżeczka?
Smile_
Antek, Franek i Staś
wiosna - ja w ogóle nie planuje pościeli na początek. Klin i kocyk/śpiworek. Kołdra przyda się pewnie dopiero na jesień.
Przy Antku poduszkę zaczęłam używać gdy miał jakieś 9-10m. A te dzidziusiowe poduszki to takie płaskie coś jest... Prawie jakby jej nie było
Przy Antku poduszkę zaczęłam używać gdy miał jakieś 9-10m. A te dzidziusiowe poduszki to takie płaskie coś jest... Prawie jakby jej nie było
Ypra :-) mój starszak to teraz śpi gdzie popadanie, poduszka jest dla zasady. ale czy na niej głowa czy nogi :-) to juz rożnie bywa...pamiętam tylko, że przy ząbkowaniu dostał pierwszego kataru :-( i była masakra jak spał zupełnie na płasko. Podkładaliśmy cos pod nóżki łóżeczka
Smile_
Antek, Franek i Staś
To moje dziecko pod względem kataru jest złote. W nocy go po prostu nie ma. W dzień chodzi cały zasmarkany, a jak tylko zamknie oczy do snu to chwila i oddech się uspakaja, a nos odtyka.
Aaa.. i u nas katar standardowo przy ząbkowaniu się pojawia.
Aaa.. i u nas katar standardowo przy ząbkowaniu się pojawia.
Phelania
Mama 2 urwisów :P
Dziewczyny co myslicie o takiej przutulance dla malenstwa? warte ceny?STERNTALER owieczka STELLA bijące SERCE sercem 0m+ (2930025600) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
reklama
Dziewczyny co myslicie o takiej przutulance dla malenstwa? warte ceny?STERNTALER owieczka STELLA bijące SERCE sercem 0m+ (2930025600) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Widziałam, ale stwierdziłam że za droga jak dla mnie.
Podziel się: